Skrtel vil komme sterkt tilbake

Benítez mener Skrtel er en type som vil komme sterkt tilbake etter skadeoppholdet. Bedre rustet på stopperplass nå enn da Agger ble skadet forrige sesong. Fotballutstilling åpnes.

Rafael Benítez tror Martin Skrtel vil komme sterkt tilbake når han blir skadefri. Slovakens karakterstyrke vil hjelpe ham gjennom 10 ukers rehabilitering etter korsbåndsskaden han pådro seg bak i høyre kne. Benítez fryktet at skaden kunne ha vært verre. Skrtel var til undersøkelse hos spesialist i går. Da ble det besluttet at midtstopperen ikke trengte operasjon. Sannsynligvis er 23-åringen tilbake til jul.
- Det er et stort tap fordi Martin har gjort det veldig bra for oss etter at han kom fra Zenit St. Petersburg. Vi er veldig godt fornøyd med ham. Det er synd at han fikk en skade nå.

- Men vi vet også at det kunne ha gått verre. Det faktum at han kan være tilbake mot slutten av året er veldig positivt for oss.

- Martin har en sterk karakterstyrke. Han trener også hardt. Jeg er sikker på at når han kommer tilbake, vil han være den samme spilleren som før skaden.

Sami Hyypiä og Daniel Agger må nå kjempe om en plass ved siden av Jamie Carragher i midtforsvaret. Rafa mener at situasjonen er langt lysere enn da Daniel Agger ble skadet i fjor høst.
- Det er positivt for oss at vi har både Agger og Hyypiä. Begge spillere har erfaring og kvalitet.

- Da Agger ble skadet forrige sesong, måtte vi benytte Sami og Carra sammen i for mange kamper. Noen ganger måtte vi bruke Arbeloa som midtstopper.

- Nå er det annerledes. Selv uten Skrtel har vi fremdeles tre andre erfarne midtstoppere. Det vil fortsatt være kamp om plassene.

- Det er opp til oss å håndtere situasjonen. Jeg er sikker på at spillerne vil gjøre jobben sin. Forhåpentligvis vil den dårlige nyheten om Martin ikke påvirke laget særlig mye.

Utstilling åpnes
Fotballutstillingen "Only a Game?" åpner 11.oktober på World Museum i William Brown Street i Liverpool. UEFAs ulike trofeer vil, som nevnt tidligere, bli vist frem. Rafael Benítez har donert en sort lærbag der han oppvarte en bærbar-PC og notater fra hver Champions League-kamp i 2004/05, inkludert finalen i Istanbul.
- Det er ingen by i Europa hvor fotball betyr mer enn den gjør for folk i Liverpool. Så jeg synes det er stort å ha en europeisk fotballutstilling som en del av Liverpool 08, uttaler Steven Gerrard til Liverpool Echo.