Skuffet Rafa

Rafael Benitez var skuffet over poengdeling på Riverside i ettermiddag, men fant grunn til å gi ros til Fernando Torres.

Manager Rafael Benitez innrømmer at han er en skuffet mann etter dagens poengdeling på Riverside. En fantastisk utligning av Fernando Torres tjue minutter før slutt berget 1-1, etter at hjemmelaget hadde tatt ledelsen midtveis i første omgang ved George Boateng.

Benitez mener Liverpool var uheldige som ikke vant kampen, etter at man kjempet seg inn i oppgjøret igjen i andre omgang.

- Vi er skuffet, ettersom vi startet bra og hadde en god sjanse ved Gerrard. Men etter det klarte vi ikke å kontrollere begivenhetene, innrømmer spanjolen.

- I andre omgang ble det annerledes, ettersom vi angrep og skapte sjanser. Innstillingen til spillerne var virkelig bra, og man kunne se at de prøvde å vinne kampen. Vi prøver å tette avstanden frem til teten, så vi må være skuffet over dette resultatet.

Lyspunktet var at Fernando Torres gjorde sitt 17.mål for sesongen med noe som må være en kandidat til årets mål. Manageren ga da også litt ekstra ros til målscoreren.

- Torres er en fantastisk spiller, og det var en fantastisk scoring. Han er en trussel for motstanderen i hver eneste kamp.