Stiftelsesmøte Toten Liverbirds

Onsdag er det stiftelsesmøte for Toten Liverbirds. Møt opp på Lena Grill fra klokken 18.00.

LIVERBIRDS TOTEN

Liverspoolsupportere på Toten skal starte Liverbirds Toten. Stiftelsemøte holdes onsdag 30. april kl 19.00 på Lena Grill(dørene åpnes kl 18.00), etter møte blir det semifinalekamp mot Chelsea. Lena Grill blir fast tilholdsted for Liverpoolkampene, og det er forhandlet frem gunstige priser på mat og drikke. Puben har et eget rom som er reservert for Liverbirds Toten, og rommet skal preges av supportereffekter.

Det er et stort antall Liverpoolsupportere på Toten og vi har et håp om å skaffe mellom 60 og 70 medlemmer i førsteomgang, men potensialet er godt over 100, sier Kai Arne Laeskogen som er en grunnleggerne av Liverbirds Toten.

Vi har et ønske om å skape flere typer aktiviteter for Liverpoolsupportere på Toten. I tillegg til visning av kampene, ønsker vi å arrangere quiz, fotballturneringer, Liverbirds Toten-medlemskort og ikke minst en egen nettside som vil være oppe i løpet av mai, sier en gjeng entusiastiske Liverpool supportere fra Toten.

Grunnleggerne av Liverbirds Toten er Kai Arne Laeskogen, Terje Alund, Terje Wullum, Jon Brage Lindberg, Arne Erik Buskum, Øistein Kronborg og Kjetil Berg alle med høy fotballfaglig kompetanse.

Til alle Liverpoolsupportere på Toten, møte opp på stiftelsemøte:

                                                                           LENA GRILL

Onsdag 30 april, kl 19.00(dørene åpner kl 18.00)