Stjernespekket til Florø

Ifølge primus motor Tage Herstad er hele 26 tidligere spillere linet opp for legendekamp i Florø i juli. En ving aktuell, en uaktuell, og en kan være på vei til å bli lånt ut - sier ryktene.

Liverpool legends v Norge (Drillos)
I en tekstmelding fra Stamford Bridge skriver Tage Herstad at følgende spillere har sagt ja til å være med i Florø 11-12.juli:

Bruce Grobbelaar, David Johnsen, Ronnie Whelan, John Durnin, Michael Thomas, Kenny Dalglish, Ian Rush, Alan Kennedy, David Fairclough, Bob Bolder, Phil Neal, Mark Walters, Steve McManaman, Roy Evans, Gary Gillespie, Paul Walsh, Mike Marsh, John Wark, Jason McAteer, Nigel Spackman, Rob Jones, Nicky Tanner, Jim Beglin, Jimmy Case, Howard Gayle, John Aldridge.

Følg med på hjemmesiden til Florø for ytterligere informasjon.


Transferrykter
Ifølge spillerens agent, Diego Herrera, er både Liverpool og Manchester United interessert i flankespilleren Antonio Valencia (bildet). Samtidig innrømmer manager Steve Bruce hos Wigan, at det kan bli vanskelig å holde på spilleren når store klubber kommer inn i bildet.

- Det er umulig å stoppe utviklingen til en spiller når Manchester og Liverpool er midt inne i det, sier Herrera til avisen El Comercio.

- De har fulgt ham under de siste månedene, og det er også to andre lag som er interesserte. Han vil imidlertid ikke bli billig, Sist uke, kommenterte Bruce at £5M ikke ville være nok til å kjøpe spilleren.

- Jeg tror Antonio er flattert over interessen, sier Steve Bruce til Wigan Evening Post om ryktene vedrørende 22-åringen fra Equador.

- Når en spiller bra vil en tiltrekke seg interesse fra store klubber, og min frykt er at dersom store klubber legger penger på bordet, da vil det være vanskelig å holde på ham. Hvordan kan du si nei til en slik mulighet for en gutt?

- Jeg håper han kan være her minst et år til og lære sitt yrke. Hvis og når han reiser, håper jeg han går rett inn på et lag heller enn å være del av en tropp.

Liverpool har også blitt linket til David Bentley hos Blackburn, men manager Mark Hughes insisterer på at høyrevingen ikke er på vei vekk.

- Vi må ikke selge David Bentley, og vi har ikke tenkt å selge ham. Slik er det, slår Hughes fast.

- Jeg har ingen peiling på hvor spekulasjonene kommer fra, men det er rykter angående våre beste spillere hvert år. Hvis du ser tilbake, er det ikke mange som har fått tillatelse til å reise.

- Vi har ikke planer om å selge noen av våre viktigste spillere til sommeren, og jeg forventer ikke at så vil skje. I forhold til Craig Bellamy var det noe vi ikke kunne gjøre noe med. Hvis han ikke hadde hatt en klausul i sin kontrakt, kan det være at han fortsatt ville vært her.

Espanyol, hvor Paco Herrera nå er sportsjef, skal ønske å låne Sebastian Leto for neste sesong. Leto var på vei ut også i januar, før det ble problemer med hans pass.