Torres takket ja til frispark-show

Fernando Torres er en av en rekke verdensstjerner som har takket ja til å delta i Free Kick Master 2008 i Texas den 5.juli. AFC Liverpool hyller Joe Fagan. King Kenny tok farvel med Tommy Burns.

Nettstedet EPL Talk hevder at Fernando Torres og Harry Kewell allerede har sagt ja til å være med på en frisparkkonkurranse i Reliant Stadium i Houston, Texas den 5.juli. Arrangøren skal visstnok også være i forhandlinger med Steven Gerrard om å få ham med i turneringen.

Av de offisielle nettsidene til Free Kick Master 2008, som er navnet på den internasjoanle frispark-konkurransen, fremgår det at Torres og Kewell slett ikke blir alene om å sette en spiss på arrangementet. Flere verdensstjerner har nemlig meldt sin ankomst. Deltakerlisten inkluderer navn som Lionel Messi, Ronaldinho, Rafael Marguez, Alessandro del Piero, Robinho, Deco, Robert Pires og flere til.

I turneringen skal noen av verdens beste frisparkeksekutører prøve å overliste noen av verdens beste målvakter. Turneringen vil bli vist på betal-TV i USA, og Fox Sports International ønsker også å distribuere bildene til TV-selskaper over hele verden.

AFC Liverpool med hylles til Fagan
Den nyetablerte fotballklubben AFC Liverpool vil markere at det er 50 år siden tidligere Liverpool-manager Joe Fagan ankom Anfield når de spiller en av sine første kamper. Grasrotklubben har nemlig arrangert en kamp mot Nelson FC den 19.juli. Lancashireklubben Nelson FC var den første klubben som Joe Fagan ledet. Vinnerne av kampen vil bli belønnet med Joe Fagan Commemorative Trophy.

Dalglish tok farvel med Tommy Burns
Kenny Dalglish var en av flere fotballpersonligheter som var til stede under begravelsen til Celtic-legenden Tommy Burns i Glasgow. Dalglish spilte sammen med Burns i Celtic før han gikk til Liverpool i 1977. Burns tapte nylig kampen mot hudkreften, bare 51 år gammel.