Torres trolig tilbake mot West Brom

Fernando Torres trener normalt med laget igjen. Benítez er optimistisk med tanke på å få spilleren med mot West Bromwich. Passer perfekt å få ham tilbake nå.

Rafael Benítez tror at Fernando Torres vil være tilbake mot West Bromwich i morgen. 24-åringen har vært ute i seks kamper grunnet en hamstringskade. Manageren mener tidspunktet for å komme tilbake i spill passer perfekt. De røde har sløst voldsomt med sjansene i uavgjortkampene mot Tottenham og Atlético Madrid.
  
- Jeg tror Torres vil være frisk. Han trener med laget. Vi må snakke med spilleren igjen, men jeg tror han vil være i orden.
  
- Det vil være veldig bra for laget å få ham tilbake. Konkurransen om plassene er veldig viktig, spesielt for spissene. Vi spiller veldig bra, men vi kan ikke sette sjansene.
  
- Forhåpentligvis vil det være akkurat rett tid. Hvis han kan score mange mål, så vil forhåpentligvis de andre spissene kunne gjøre det samme. 
  
Torres skulle egentlig stå over tre eller fire kamper, men det har nå altså gått seks.
- Den skaden var ikke veldig alvorlig, men han hadde ikke tillit til formen sin. Fordi han har hatt liknende skader tre eller fire ganger før, ønsket vi ikke å ta noen sjanser.