Trekløver tilbudt Aston Villa

Ifølge Liverpool Daily Post er John Arne Riise, Jermaine Pennant og Scott Carson de spillerne Liverpool er villige til å la gå i en handel med Gareth Barry. Unggutter inn i førstelagstallen.

En fly forbannet Martin O'Neill kunne i går fortelle at han hadde fått en faks fra Rick Parry og Liverpool FC, hvor de røde ønsket å kjøpe Gareth Barry og samtidig tilbød spillere i en mulig byttehandel.

Ifølge Liverpool Daily Post er spillerne det er snakk om John Arne Riise, Jermaine Pennant og Scott Carson. Carson har spilt for Villa på utlån denne sesongen, Riise ble også satt i forbindelse med Villa Park da Liverpool i fjor forsøkte å hente inn Gabriel Heinze, mens Pennant har en fortid hos naboen Birmingham.

Avisene tar også frem gamle sitater av Harry Redknapp, om at han er villig til å hente tilbake Peter Crouch til Portsmouth. Med bare ni ligakamper fra start denne sesongen ligger det i kortene at Crouchy kan være på vei ut.

Det store spørsmålet er hvor mye penger Rafael Benitez har å rutte med, og snakket om bytter og spillere på vei ut blir av mange tatt til inntekt for at det kan dreie seg om et noe begrenset handlebudsjett for Rafa. Det positive er at manageren synes å ha fått full anledning til allerede nå begynne å jobbe med forsterkninger til neste sesong. Benitez forteller at han i forbindelse med returkampen mot Chelsea hadde et møte i London med medeier Tom Hicks og daglig leder Rick Parry.

- Jeg var i London sammen med Rick, og vi snakket om en del ting og hvordan vi skulle utvikle oss videre. Det spiller ingen rolle om det er et, to eller tre år framover, det handler om å gjøre de rette tingene.

Schalke gjentar for øvrig at man ikke har til hensikt å selge sin høyreback Rafinha, som har vært nevnt i forbindelse med Liverpool. De røde synes uansett nå å konsentrere seg om Phillip Degen, som er tilgjengelig på Bosman fra Borussia Dortmund. Kynikerne vil trolig si at det er nok et eksempel på at Rafa og LFC må gå for den billige løsningen.

Liverpool Daily Post skriver også at ungguttene Damien Plessis (20), Emiliano Insua (19) og Krisztian Nemeth (19) til neste sesong vil trene med førstelaget på Melwood. Franskmannen, argentineren og ungareren har denne sesongen vært i troppen til reservelaget, som nylig vant sin avdeling og spiller landsfinale mot Aston Villa førstkommende onsdag.