- Alt blir annerledes

Midtstopperen Pepe hos Real Madrid tror at returmøtet på Anfield i morgen blir en helt annen kamp enn hva som var tilfellet da Liverpool vant 1-0 på Santiago Bernabeu.

Real Madrid fikk ingen god generalprøve i lørdagens kamp mot Atletico Madrid, da man var heldig som fikk med seg 1-1 på eget gress. Pepe var suspendert sammen med Wesley Sneijder, og et forsvar med Lassana Diarra som høyreback, Ramos og Cannavaro sentralt og Heinze på venstrebacken, ble gjentatte ganger utspilt når Atletico kom på kontringer. En scoring fra gjestene burde ha vært flere da man brente et halvt dusin klare sjanser. Sentralt på midtbanen slet man også med Guti og Gago. Det ble litt bedre da Juande Ramos satte inn Salgado på høyrebacken, flyttet Diarra fram på midtbanen og lot hurtigere Marcelo ta mer defensivt ansvar på venstresiden.

Problemene til Real vil helt sikkert ha blitt registrert av Rafael Benitez, og at de helhvite slet enormt med kontringspillet til Atletico. En kamputvikling som kan bli en realitet også på Anfield. Portugusiske Pepe er imidlertid ikke enig med sin trener Ramos om at Liverpool også vil spille forsiktig foran The Kop, og forventer en helt annen kamp.

- Jeg tror ikke Liverpool vil spille så defensivt som på Santiago Bernabeu, sier Pepe til avisen Marca.

- Vi må gjøre en bedre kamp enn hva som var tilfellet i det første oppgjøret. Alt vil bli annerledes på Anfield.

- Gerrard vil være tilbake for dem, men de har et lag fullt av kvalitet. Du kan imidlertid bare konsentrere deg om deg selv og ditt eget lag. Vi må være veldig fokuserte for å kunne vinne.