- Det står mellom oss og United

Jamie Carragher mener at tittelkampen i Premier League ligger an til å bli et oppgjør mellom LFC og Man Utd, og Alex Ferguson er enig med Liverpools midtstopper.

Carra og hans lagkamerater har to ukers ligahvile bak seg når man møter Manchester City søndag ettermiddag, selv om atskillig med røde spillere da var involvert med landskamper forrige uke. Før kampen på Anfield kan man imidlertid være åtte poeng bak Man Utd, hvis rivalen vinner i kveldens utsatte kamp mot Fulham og lørdagens hjemmemøte med Blackburn.

Jamie Carragher mener uansett at man er med i gullkampen, og at man pr. i dag har passert Chelsea og Arsenal som utfordrer til Man Utd.

- Det er fortsatt mange kamper igjen slik at det er viktig at alle i klubben beholder roen, sier scouseren til LFC Magazine.

- United har en stor ledelse på oss i øyeblikket, men hvis vi kan minske avstanden før vi møter dem på Old Trafford neste måned vil vi være i en ypperlig posisjon.

- Mange sa ved sesongstart at vi denne sesongen måtte være med i kampen om tittelen helt inn. Vi ble nummer fire forrige sesong, men vi har gått forbi Chelsea og Arsenal og selv om alle her skjønner at det er lenge igjen, ser det nå ut til at det står mellom oss og Manchester United når det gjelder tittelen.

- Det å ha passert Chelsea og Arsenal er en prestasjon i seg selv, og noe alle burde være stolte over. Forhåpentligvis kan vi ta ennå et skritt og vinne tittelen.

- Chelsea ligger bak oss og United nå, og selv om bytte av manager kan hjelpe dem i det lange løp viser historien at de klubbene som bytter sjef midt i sesongen først drar fordelen av det året etter.

Alex Ferguson hos Manchester er ikke uenig i vurderingene til Carra.

- For øyeblikket er Liverpool vår største utfordrer og trussel, sier Ferguson til Manchester Evening Standard.