- Forsvarsspillet må rettes på

Emiliano Insua innrømmer at Liverpool slipper inn for mange mål denne sesongen, og at man ikke minst må bli gjerrigere når det gjelder dødballer i mot.

Liverpool har sluppet inn 18 mål på 12 kamper, som gir 1,5 baller i nettet bak Pepe Reina i gjennomsnitt for hver kamp. Det er en realitet fjernt fra forrige sesong, da totalt 27 innslupne mål ga et gjennomsnitt på 0,71. Nummer sju på tabellen har da også de røde sluppet inn flere enn alle lagene foran seg.

Emiliano Insua har spilt i 11 av 12 kamper i Premier League denne sesongen, og har vanskeligheter med å forklare hvorfor et mannskap som vanligvis er tett bakover under Rafael Benitez nå lekker i langt større grad.

- Jeg er ikke sikker på hvorfor vi ikke har noen god statistikk denne sesongen, undrer Emiliano overfor Liverpool Echo.

- Kanskje har det å gjøre med konsentrasjon? Det er imidlertid klart at vi også slipper inn for mange på faste situasjoner.

- Vi vet at vi må bli bedre på dette. Spillerne og staben må jobbe med å prøve å finne en løsning. Vi må arbeide hardere med å forsvare oss på dødballer.

- Vi må prøve å gjøre det samme som vi gjorde forrige sesong, da vi slapp inn få mål.

- Det har til tider vært vanskelig, svarer Insua på spørsmål om at laget har slitt med skader denne sesongen. - Hvis du ser på kampen mot Fulham, var vi uten 11 eller 12 spillere som var skadet. Vi fikk Albert Riera tilbake mot Birmingham, men så ble han skadet igjen og måtte ut. Yossi fikk også en skade i den samme kampen og kan nå være ute i flere uker.

- Hver gang vi får spillere tilbake, blir noen nye skadet. Ja, det er vanskelig men vi skulle ha en tropp som kan håndtere slike situasjoner.

- Mot Birmingham leste jeg at vi hadde 78% av ballinnehavet, og når du ser kampen om jeg igjen kan du se at vi hadde fortjent å vinne. Vi kan imidlertid ikke forandre det resultatet, vi må bare komme sterkere tilbake.

- Jeg tror kampen mot City vil bli annerledes enn noen av de andre kampene vi har hatt på Anfield, da de, i likhet med oss, må prøve å vinne hver eneste kamp. Det kan derfor bli litt mer åpent. Vi må likevel gå til kampen og tenke på hva vi skal gjøre.