- Glen nøkkelen til bedre hjemmeform

Dirk Kuyt mener at Glen Johnson har gitt Liverpool en ny dimensjon i angrepsvei, og at landslagsbaken har vært nøkkelen til bedre resultater og flere mål hjemme på Anfield.

Johnson spilte meget godt i storseirene over Stoke og Burnley, og Kuyt mener at backen har vært en av Liverpools beste spillere så langt denne sesongen med sine raid nedover høyreflanken.

- Jeg synes Glen har gjort det meget bra. Han var et storkjøp for oss, og han viste med en gang at han ville bli en meget viktig spiller for laget, både defensivt og offensivt, uttaler Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Han har gjort et par flotte mål, og levert noen målgivende pasninger. Han har trolig vært en av lagets beste spillere så langt denne sesongen. Han er fortsatt ung, og jeg tror han bare vil bli bedre og bedre, legger hollenderen til.

Liverpool spilte uavgjort i sju hjemmekamper i ligaen i fjor, og slet med å bryte ned defensive motstandere. Kuyt tror man i Johnson har funnet nøkkelen til å låse opp slike forsvarsrekker. Nå håper han at denne teorien bevises gjennom en seier over Hull på lørdag.

- Ser vi bort fra Villa-kampen, så har vi vist at vi kan slå hvem det skal være på Anfield denne sesongen. Vi slet med mange uavgjortkamper i fjor, men nå virker det som vi er i stand til å score før pause. Det er veldig viktig å score så tidlig som mulig, ettersom det vil gjøre det vanskeligere for motstanderlaget og lettere for oss selv.

- Vi vet at Premier League er en av de hardeste ligaene i verden, og at alle lag har gode spillere. Jeg anser Hull som et godt lag, men vi må fokusere på egne styrker og ha troen på at vi kan slå dem. Vi må fokusere på oss selv, og samtidig respektere motstanderen.

- Vi startet ikke spesielt bra denne sesongen, og har allerede tapt to kamper. Men nå har vi vunnet et par matcher på rad, og vi ønsker å holde det gående slik. Vi får begynne mot Hull på lørdag, avslutter Kuyt.