- Kun Liverpool for meg

Gerrard er henrykt over å ha kommet til enighet med Liverpool FC om to nye år i klubben. Han kan kun tenke seg å spille for de helrøde. Nyheten gir et løft foran de gjenstående kampene.

Steven Gerrard er enig med Liverpool FC om betingelse for en ny kontrakt frem til 2013. Nå ser han frem til å være på Anfield fotballkarrieren ut.
- Det er en fantastisk følelse å ha avtalt en ny kontrakt, Det er hva jeg ønsket. Jeg ønsker å være i Liverpool resten av min karriere, sier Gerrard til liverpoolfc.tv.

- Jeg har lenge sagt at så lenge klubben ønsker meg, vil jeg bli i Liverpool. Jeg har vært en supporter hele mitt liv. Det vil være fantastisk å avslutte min karriere å se tilbake og si at jeg har vært i Liverpool hele veien.

- Hovedprioriteten er å være suksessfull. Jeg ønsker å oppnå suksess i klubben jeg elsker. Hvis vi kan vinne flere trofeer sammen, vil jeg bli veldig lykkelig.

- Denne nyheten har gitt meg et løft. Forhåpentligvis vil det hjelpe oss i de gjenstående kampene, Vi har store kamper å spille, alle er cupfinaler som vi må vinne for å bli værende i tittelkampen og for å gå med hele veien til Roma.