- Min fremtid er klar

Fernando Torres fnyser av at tabloidavisene linker ham til Manchester United. Spissen takker afrikanske fans for støtten i Confederations Cup, og dediserer gårsdagens hat-trick til dem.

En lokal journalist i Sør-Afrika skal ha spurt Fernando Torres om fremtiden hans, etter at engelske tabloidaviser i helgen linket Liverpools spisstjerne til Manchester United.

- Selv om det kanskje ikke virker slik, så snakker vi ikke mye om andre klubber. Vi prøver å distansere oss fra slike rykter. Uansett, jeg tror de fleste ser at min fremtid er ganske klar, svarte Torres ifølge Liverpool Echo.

El Nino benyttet ellers anledningen til å dedisere sitt hat-trick i går kveld til afrikanske fotballfans som tydelig støttet ham med skjerf, Liverpool-drakter og bannere på tribunene under kampen mot New Zealand.

- Jeg ønsker å takke alle afrikanerne som møtte opp til kampen. Det var flott. Det føles nesten som hjemme, og det er flott å spille på et lag som stadig vinner nye fans over hele verden, uttalte han.

- Det er fint at fansen er lykkelige. Jeg ønsker også å gjøre dem lykkelige i VM neste år.

- Det er ikke enkelt å vinne en landskamp med 5-0, selv om du i denne turneringen møter mestrene fra andre kontinenter. Vi fikk tre tidlige mål, så kampen var over i første omgang.

- Jeg ønsker å takke alle afrikanske fans som ønsket meg velkommen i kveld. Hat-tricket var for dem. Vi forventet å vinne kampen, men ikke med fem mål.

Torres ble naturlig nok kåret til banens beste spiller i går kveld.

- Dette var mitt andre hat-trick for Spania, og det gjør meg stolt. Men jeg står i takknemlighetsgjeld til mine kolleger, som jobber så hardt for at jeg skal kunne score.

- Vi spilte med skuldrene nede gjennom hele kampen, og høyden var aldri noe problem. Det er ikke noe problem å spille i 1500 meters høyde. Det var en fin erfaring å ta med seg.