- Skaden er historie

Torres tror hamstringskaden er historie, og håper å vinne sølvtøy denne sesongen. Sammy Lee er ikke bekymret for at Keane misbruker målsjanser, men glad for på se iren ofte i scoringsposisjon.

Fernando Torres var tilbake etter å ha vært ute med en hamstringskade siden Marseille-kampen i november. Spissen tror skadeproblemene er over.
- Det er alltid frustrerende når du ikke spiller, men laget har vist at de kan vinne uten Stevie og meg, noe som er viktig. Skaden er historie nå. Jeg har glemt den, og jeg ser bare fremover, uttaler Torres.

- Jeg kom til Liverpool for å vinne trofeer. Jeg håper dette er året vi kan gjøre det. Jeg vil at 2009 skal bli bedre enn 2008 for Liverpool.

Lee glad for å se Keane ofte i scoringsposisjon
Robbie Keane misbrukte tre-fire gode målsjanser mot Preston. Sammy Lee er ikke bekymret for sjansesløsingen til iren, men ser positivt på at spilleren kommer i scoringssituasjoner.
- Robbie bør ikke være nedbrutt da han kom i gode posisjoner. Det er ingen grunn til å trykke på panikknappen, langt der i fra. Alt vi ønsker at han skal gjøre, er å fortsette med de løpene. Da vil vi fortsette å skape sjanser. Da vil forhåpentligvis Robbie Keane slå til.