- Takk, Merseyside!

Kenny Dalglish var en stolt mann etter en vellykket Hillsborough Memorial Game på Anfield i går kveld. Nå retter Liverpool-legenden en stor takk til de 20.332 tilskuerne som overvar matchen.

Liverpool Legends vant som kjent 3-1 over All Stars i gårsdagens veldedighetskamp. Og Dalglish fikk selv æren av å sette inn kampens siste mål foran The Kop tre minutter før slutt.

- Dette var fantastisk. En flott begivenhet, og en stor kveld for folk på Merseyside, sier Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Vi fikk en fantastisk respons fra folket. Kampen hadde to gode formål. For det første å hjelpe Hillsborough-familiene i kampen for rettferdighet, og for det andre å samle inn penger til Marina Dalglish Appeal.

- Det var fantastisk at så mange brukte tid på dette. En kar som Alan Shearer kom helt fra Newcastle, der han står foran en kamp av enorm betydning i helgen. Det var flott gjort. Jeg ønsker å takke ham og alle de andre spillerne som stilte opp for oss.

Steven Gerrard var æresgjest for anledningen, mens Jamie Carragher fungerte som assistentmanager for All Stars.

- Det var fantastisk å ha Steven og Jamie involvert. Liverpool er en familie. Disse guttene er en del av denne familien. Deres respekt for og kjærlighet til denne klubben er fantastisk. Rafa Benitez var også her, og kom inn i garderoben før kampen sammen med Sammy Lee.

Dalglish satte stor pris på å få bruke trøye nummer 7 foran The Kop enda en gang.

- Jeg syntes det var morsomt. Alle fotballspillere elsker å spille fotball, og spesielt her på Anfield. Alle som har spilt her ønsker å komme hit og spille igjen.

Lawrenson imponert over publikum
En annen Liverpool-legende som spilte i gårsdagens kamp var Mark Lawrenson. Han mener at det kom sensasjonelt mye folk for å se oldboys-fotball.

- Publikum var fenomenale. Det er utrolig at så mange kom for å se gamle spillere fra svunne tider. Og det virket som de husket alle sammen også. Supporterne her er enestående, sier den tidligere midtstopperen.