- Vanskelig kamp

Rafael Benítez innrømmer at Liverpool fikk en vanskelig kamp mot Atlético Madrid. Manageren roser opptredenen til Lucas. Unge spillerne slet med motstadnerens fire offensive spillere.

Liverpool tapte 1-2 mot Atlético Madrid i siste treningskamp før ligaåpningen. Sergio Agüero og Diego Forlan sendte bortelaget i føringen før pause, mens Lucas Leiva reduserte i 2.omgang. Benítez innrømmer at det var tøffe 90 minutter for de røde.
- Det var en vanskelig kamp, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Vi slapp inn ett da vi spilte med ti spillere og Mascherano som midtstopper. Det var meget skuffende. Etter dette var vi litt nervøse. Vi spilte mot et godt lag. Vi hadde sjanser, men tok ikke vare på dem.

- De hadde gode perioder da de hadde kontroll fordi de har spillere med kvalitet som kan holde på ballen og spille den bra. Det var ikke lett for de unge spillerne å spille mot fire offensive spillere med sånn kvalitet.

- Men vi reagerte bra i andre omgang. Vi kjempet. Det fantes både positivt og negativt.

Benítez benyttet anledningen til å rose Lucas Leiva etter kampen.
- Jeg sa i kampprogrammet at Lucas har vært den beste spilleren i pre-season. Han viste igjen hvorfor i dag. Han er virkelig fokusert, jobbet hardt og viste kvalitet, forklarer Benítez.

- Han vet at Aquilani trenger tid. Spillerne må vise kvaliteten de besitter. Da vi bestemte oss for å hentet Aquilani, visste vi at han ville være ute en måned eller lignende. Vi analyserte spillerstallen. Vi tror at vi har nok med Mascherano, Lucas og Gerrard, og også Plessis.