- Vi kan vinne uten Torres og Gerrard

Rafael Benitez føler seg trygg på at hans mannskap kan klare seg uten den skadede duoen Steven Gerrard og Fernando Torres på Stadium of Light i morgen. 2100 billetter i Lyon.

Liverpools to største stjerner klarte ikke å komme til hektene igjen tidsnok til å rekke Sunderland-kampen, etter skadene de pådro seg under landslagsspill for en knapp uke siden.

- Vi visste at Gerrard og Torres kunne få problemer med å rekke Sunderland-kampen, så nå må vi greie oss med de spillerne vi har tilgjengelig, sa Rafael Benitez på dagens pressekonferanse på Melwood.

- Vi har gjort oss opp tanker om hvordan vi skal løse oppgaven, og så får vi se hvordan vi klarer oss i morgen. Steven er vår kaptein, en leder og en kvalitetsspiller som alltid er i stand til å score mål. Vi må åpenbart forandre på en del ting, men slik er situasjonen og vi må tilpasse oss den, la han til.

At Gerrard og Torres ikke kan spille mot Sunderland kommer utvilsomt som et slag i trynet for Benitez og hans forberedelser til kampen i nordøst. Nå krysser manageren fingrene for at lagets to største stjerner rekker Champions League-kampen mot Lyon og ligakampen mot Manchester United i neste uke.

Men det er også positivt nytt å melde om fra Melwood. Både Dirk Kuyt og Daniel Agger kom gjennom dagens trening uten problemer.

- Kuyt og Agger er begge i fin form, og har trent uten problemer. Mascherano, Insua og Lucas rakk ikke dagens trening, så det har ikke vært lett å forberede seg. Men vi jobber med de spillerne vi har. Vi kan ikke få gjort noe med situasjonen, så jeg foretrekker å konsentrere meg om Sunderland og se positivt på ting, kommenterte Liverpool-manageren.

Etter å ha sluppet inn 12 mål på åtte ligakamper ivrer Benitez etter å få stengt igjen bakover. Men det skal helst skje uten at man mister rytmen fremover på banen som har gitt 22 scoringer på de nevnte åtte kampene.

- Vi er i en situasjon nå der vi scorer mange mål, men også slipper inn en del. Vi må prøve å finne balansen, og fortsette å score mål samtidig som vi holder buret rent bakover. Det betyr at vi må jobbe hardere i forsvar og beholde den mentaliteten vi har nå i angrep.

Benitez benyttet også anledningen til å forsvare visekaptein Jamie Carragher, som har måttet tåle en del kritikk for sitt spill denne høsten.

- Jeg har støttet Carra helt fra begynnelsen av, når folk begynte å si at han merker alderen. Jeg tror ikke det medfører riktighet. Fysisk klarer han seg bra, men når du gjør personlige feil påvirker det selvtilliten din i feil retning. For meg er dette et spørsmål om selvtillit.

- Hvordan kan vi så forbedre selvtilliten hans? Dersom laget blir bedre defensivt, vil det gjøre det lettere for målvakt og forsvarere.

Sunderland har fått sin beste start i Premier League på ti år. Noe som Darren Bent må få en stor del av æren for, med sine sju mål på åtte ligakamper.

- Darren Bent scorer mål hver eneste sesong. Nå har han mer selvtillit. Sunderland gjør det bra. De har noen gode spillere, jobber veldig hardt og spiller en del god fotball. På hjemmebane scorer de mange mål, så det blir en vanskelig kamp for oss.

- De er et vanskelig lag å spille mot, og vi vet av egen erfaring at det ikke finnes lette kamper i Premier League.

Sunderland håper å få internasjonal klarering for den tidligere Liverpool-spilleren Boudewijn Zenden før kampstart i morgen.

- Jeg tror kanskje kampen kommer for tidlig for ham, men jeg har veldig gode minner fra hans tid i Liverpool, kommenterte Benitez.

- Bolo er en fantastisk proff og en veldig god spiller. Jeg gleder meg til å møte ham igjen, og snakke med ham, avsluttet Liverpool-manageren.

2100 billetter i Lyon
Billettkontoret på Anfield melder at Liverpool FC har mottatt 2100 billetter til bortekampen mot Lyon i Champions League onsdag 4.november. Billettene koster £44 på nedre seksjon og £59 på øvre seksjon. Disse billettene blir solgt til supportere som har registrert billettkjøp til bortekampen mot Fiorentina, og som kan dokumentere at de reiste til Italia. Billettsalget starter kommende tirsdag.