- Vi må bli mer nådeløse

Benítez savner mer besluttsomhet. 2.plass også en god prestasjon. Champions League beste sjanse til å vinne et trofé. Rafa fornøyd med El Zhar. Wheater tror løpet er kjørt for Liverpool.

Rafael Benítez var meget skuffet etter 0-2-tapet på Riverside. De røde sløste vekk flere gode scoringsmuligheter den første halvtimen. Manageren etterlyser mer killerinstinkt foran motstanderens mål.
- Ja, det var et dårlig resultat. Klart det var et dårlig resultat. Vi kan analysere kampen og hva som skjedde på slutten, men hvis du ser på de første 30 minuttene, hadde vi kontroll, sier Benítez til Liverpool Daily Post. 

- Vi har hatt mange sjanser til å score i kamper som dette, og her var det på samme måte. I 1.omgang spilte vi bra og hadde kontroll, men vi må score.

- Hvordan kan du gjøre et lag nådeløst? Det lærer de med tiden. Du kan lære å være nådeløs, men noe som dette tar tid.

Liverpool ligger syv poeng bak Manchester United med kun 11 kamper igjen å spille. Benítez vet at de røde må fortsette å legge press på Manchester United. Første mulighet er å ta tre poeng hjemme mot Sunderland i morgen. Manageren innrømmer likevel at Champions League er den beste sjansen til å hente hjem et trofé denne sesongen.
- Vi må tenke på Sunderland-kampen og vente og se om United feiler eller ikke. Selvsagt er Champions League den beste muligheten vi har nå. Andre plass vil likevel være en prestasjon, men vi må tenke på å ta tre poeng mot Sunderland og så vår plassering. Hvor vi ender vil avhenge av United, Chelsea, Arsenal og Aston Villa.

Liverpool er nå nede på 3.plass, passert av Chelsea på målforskjell. Aston Villa ligger tre poeng bak. Fra og med neste sesong er det de tre best plasserte i Premier League som går direkte inn i gruppespillet i Champions League. Laget på 4.plass må ut i kvalifisering mot ikke-mestere.

- Vi må bare fortsette å gjøre jobben vår og prøve å forbedre oss. Vi kan snakke om plassering, men når alt kommer til alt må vi bare vinne neste kamp.

- Middlesbrough var en kamp som vi normalt ville tro at vi kunne vinne, men nå tror vi at "det var en dårlig dag, et dårlig resultat". Den neste kampen må gi oss en ny sjanse.

- Etter at vi slapp inn målet, hadde vi noen sjanser. Deretter kom det andre og gjorde det enda vanskeligere. Vi spilte for åpent, og de satset på kontringer.

- 2.omgang var annerledes. Du ønsker at spillerne skal holde det gående, men vi kunne ikke score.

- Reaksjonen i 2.omgang var skuffende.

Fornøyd med El Zhar
Nabil El Zhar spilte sin første ligakamp fra start. Marokkaneren misbrukte et par gode muligheter før han ble byttet ut midtveis i 2.omgang. Benítez var likevel fornøyd med det 22-åringen presterte.
- El Zhar var god. I 1.omgang var han en trussel og han hadde noen sjanser, uttaler Benítez til Liverpool Daily Post.

- Han hadde noen muligheter i 2.omgang. Jeg bestemte meg for å gjøre noen forandringer fordi vi trengte spillere med mer erfaring, men ikke fordi han spilte dårlig.

Wheater: - Tittelen havner hos United
Middlesbroughs midtstopper David Wheater tror Liverpool definitivt ble avhengt i kampen om ligatittelen etter tapet på Riverside.
- Da vi scoret vårt andre, hang de litt med hodet. Da var vi ovenpå. De forventet å vinne, men vi kom ut og gjorde det veldig bra i 2.omgang, noe vi ikke har klart tidligere.

- Du kan nesten si at i det øyeblikket vi scoret vårt andre mål mistet de tittelen. Det er Manchester United hele veien. De fleste vet det. De vil legge press på dem, men de kommer ikke til å vinne den.