- Vi må ha troen

Steven Gerrard føler at en kombinasjon av tro og fysisk form har vært nøkkelårsakene til at Liverpool nå kjemper om både Premier League og Champions League-troféet denne sesongen.

Kaptein Steven Gerrard klarte ikke å skjule sin glede etter at de røde sikret seg tre poeng helt på slutten av gårsdagens kamp - som så mange andre ganger denne sesongen. Han innrømmer at selvtilliten er høy i Anfield-leiren, og selv om Manchester United fremdeles er favoritter, er han fast bestemt på å la dem kjempe hardt for å ta tittelen denne sesongen.

- Vår fysiske form har vært nøkkelen til suksessen vår i det siste. Det har vært viktig når vi har holdt det gående og sørget for at vi kjemper om sølvtøy på to fronter. Tro er en annen nøkkelårsak, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er kaptein, så jeg må ha troen. Jeg må tro at vi kan gjøre det, og det må alle andre også gjøre. Vi har ingenting å tape. Når det kommer til Premier League så vet vi at Manchester United fremdeles er favoritter, og vi vet at Chelsea ikke er ute av det. Alle gikk ut ifra at tittelkampen var avgjort, men det vil alltid skje ting. En ting er sikkert, og det er at vi vil gjøre alt vi kan.

Scouseren mener også at Fernando Torres nå er frisk igjen er en grunn til at laget har vist så god form i det siste.

- Det er helt avgjørende for vårt lag, og om lagets skal ha suksess, at Fernando holder seg frisk. Han er uvurderlig. Dersom vi kan fortsette som nå til slutten, kommer det til å bli en spennende sesongavslutning.