15 fra førstelaget aktuelle for landskamper

Hele 15 spillere fra Liverpools førstelagstropp er aktuelle for spill i landskamper i kveld og i morgen kveld. Størst interesse knytter det seg til privatlandskampen mellom Spania og England.

Det spilles en rekke landskamper hvor Liverpools førstelagsspillere er involvert i dag og i morgen. Martin Skrtel og Andriy Voronin åpner ballet allerede på sen ettermiddagstid i dag, når Slovakia og Ukraina barker sammen i firenasjonersturneringen på Kypros klokken 18.00. Den tredje Liverpool-spilleren som kan komme til å få spilletid i kveld er Andrea Dossena, når Italia møter Brasil til privatlandskamp i London klokken 20.45.

Men det er først i morgen, onsdag, at programmet er breddfullt med landskamper med røde innslag. David N'Gog skal i aksjon for Frankrike U21 mot Tunisia. På Kypros skal Voronin og Skrtel igjen i aksjon firenasjonersturneringen. Motstandere for de to vil være enten Serbia eller Kypros, alt etter hvem som vinner/taper kveldens kamper. I Tel Aviv skal Yossi Benayoun lede sitt mannskap mot Ungarn, mens Daniel Agger er i Hellas med Danmark. Dirk Kuyt og Ryan Babel gjester Tunisia, mens Javier Mascherano leder Argentina i bortekampen mot Frankrike i Marseille. For Sami Hyypiä går reisen til Portugal, men størst interesse knytter det seg selvsagt til Spania v England, hvor hjemmelaget har hele fem Liverpool-spillere i troppen.

TIRSDAG 10. FEBRUAR
18.00, Limassol,  SLOVAKIA v UKRAINA (Skrtel, Voronin)
20.45, London, Brasil v ITALIA (Dossena)

ONSDAG 11. FEBRUAR
17.45, Sousse, Tunisia U21 v FRANKRIKE U21 (N?Gog)
18.00, Nicosia*,  SLOVAKIA v Serbia/Kypros (Skrtel)
18.00, Nicosia*, UKRAINA v Serbia/Kypros (Voronin)
18.00, Tel Aviv, ISRAEL v Ungarn (Benayoun)
20.15, Piraeus, Hellas v DANMARK (Agger)
20.30, Tunis, Tunisia v NEDERLAND (Babel, Kuyt)
21.00, Marseille, Frankrike v ARGENTINA (Mascherano)
21.45, Faro, Portugal v FINLAND (Hyypiä)
22.00, Sevilla, SPANIA v England (Torres, Alonso, Riera, Arbeloa, Reina)

*To ulike baner i Nicosia for finale og bronsefinale i firenasjonersturneringen på Kypros. Finalen spilles på National GSP stadion. Kampen om 3.plassen går på Makario stadion.