4-0 til Ungarn U20

Kryss i taket, endelig en seier for ”Liverpool” i VM for U20 landslag i Egypt, da Ungarn knuste Sør-Afrika etter pause. ”Assist” og skade for Andras Simon. Avansement for Ungarn U17.

Seier for Ungarn U20
Peter Gulacsi og Andras Simon startet mot Sør-Afrika, mens Krisztian Nemeth var ute med skade. Ungarerne burde ha ledet ved pause, da deres mer robuste og direkte spill skapte problemer for et fintspillende og småvokst Sør-Afrika.

Det var et mye bedre av Ungarn enn sist mot Honduras (0-3), også fra Andras Simon (bildet) som var en av de som var nærmest i 1.omgang med en hardt skudd som ble slått til corner. I den andre enden hadde Peter Gulacsi en rolig kveld i mål.

Ungarn tok ledelsen etter 49 minutter da en skudd fra Simon ble reddet av keeper, men Korcsmár satte inn returen. Magyarene doblet ledelsen seks minutter senere på straffespark, ved kapteinen Koman. Kampen var i realiteten punktert mot temperamentsfulle og lite disiplinerte afrikanere.

Andras Simon haltet av banen etter 60 minutter, da en smell tydelig var årsaken til at han ble erstattet av Toth. En mer enn godkjent kamp av spissen til Liverpool.

Debrcini og Presinger sørget for at sluttresultatet ble 4-0, noe som bedrer situasjonen radikalt for Ungarn i gruppe F. De kan allerede være nok til å gå videre til 16/1 finalene, men et poeng i den siste kampen mot De forenent arabiske emirater på lørdag vil garantere avansement.

Seier for U17
Ungarn U17 ble gruppevinner i EM-kvalifiseringen og videre til eliterunden etter 1-0 mot Slovakia U17. Patrik Poor spilte hele kampen. Krisztian Adorjan var eneste i 18-mannstroppen som verken var på banen eller benken. Patrik Vass, som også har vært i Liverpool på prøvespill, ble matchvinner.