Alonso ser frem til duellen med Arteta

To gode venner møtes til midtbaneduell på Anfield i kveld. Gerrard på 91.plass i sportskåring. Hver fjerde supporter vurderer å si opp sesongkortet sitt.

Xabi Alonso møter i kveld sin gode venn Mikel Arteta til midtbaneduell i Merseyside-derbyet. Begge spillerne begynte sine respektive karrierer hos Real Sociedad. Nå må vennskapet legges til side for 90 minutter.

- Det er ganske spesielt for meg å spille mot Mikel Arteta. Vi var i samme spanske klubb, og har alltid vært gode venner. Men i kveld er vi rivaler. Mitt mål er å få ham til å føle seg ukomfortabel på banen, uttaler Alonso til skysports.com.

- Everton gir alltid alt mot oss. Det er den største trusselen i kveld, men vi er optimister. Lokaloppgjørene bidrar alltid til å øke innsatsen til alle spillere, da kampene er veldig følelsesladede, og med en enorm atmosfære. Det blir en utrolig kamp, legger han til.

- Vi er favoritter, men i en kamp som denne kan alt skje. Nøkkelen er å dominere kampen fra første fløytesignal av, og finne rytmen.

- Vi tenker kun på oss selv, og ikke på Manchester United. For meg er den ingen overraskelse at United leder serien nå, da jeg hele tiden har trodd at de har vært et bedre lag enn Chelsea. Vi føler ikke noe ekstra press foran derbyet selv om United vant i helgen. Vi må ikke la oss distrahere av andre klubber, avslutter Alonso.

91.plass for Gerrard
Steven Gerrard har blitt nummer 91 i en kåring i The Times, der man kårer de 100 mest innflytelsesrike personene i britisk sportshistorie.

Hver fjerde supporter vurderer å gi opp sesongbilletten
Finanskrisen rammer bredt, og en undersøkelse i regi Football Supporters' Fedration viser at hver fjerde Liverpool-supporter vurderer å gi opp sesongbilletten sin. Hver tiende sesongbillettinnehaverer vurderer å dele den med en annen person for å redusere utgiftene.

Her er listen over hvor stor prosentandel av sesongkortinnehaverne i de ulike klubbene som vurderer å kansellere sesongbilletten sin:

West Ham - 37%
Blackburn - 37%
Newcastle - 37%
Man Utd - 36%
Tottenham - 34%
Portsmouth - 31%
Bolton - 31%
Man City - 31%
Everton - 27%
Aston Villa - 26%
Chelsea - 26%
Liverpool - 26%
Arsenal - 24%
Middlesbrough - 24%
Fulham - 22%
Hull - 20%
Stoke City - 18%
Sunderland - 18%
West Brom - 18%
Wigan - 14%