Alonso ute mot West Ham

Xabi Alonso har ikke kommet til hektene igjen etter at han ble meid ned av Joey Barton, og spiller ikke mot West Ham. Torres og Mascherano er klare for kamp i London.

Xabi Alonso reiser ikke til London sammen med den øvrige Liverpool-troppen i helgen, etter at han fortsatt bærer preg av den stygge taklingen som Joey Barton satte inn mot ham i søndagens kamp mot Newcastle på Anfield. Rafael Benitez håper nå at spanjolen skal rekke bortekampen mot West Bromwich neste helg.

Den gode nyheten på skadefronten er at både Javier Mascherano og Fernando Torres er aktuelle fra start i morgendagens kamp på Upton Park. Mascherano måtte som kjent forlate banen i sluttminuttene mot Newcastle, etter å ha fått en vridning i ankelen, mens Torres har slitt med en hamstringskade. Begge spillerne er nå fullt ut restituert.

- Xabi er skadet, og kan ikke spille. Vi håper han blir klar til kampen neste helg. Vi trodde kanskje at han kunne rekke kampen mot West Ham, men det viste seg å være for optimistiske antagelser, uttalte Rafael Benitez under ettermiddagens pressekonferanse på Melwood.

- Javier har trent, og er med i spillertroppen til kampen på Upton Park. Det samme gjelder Fernando Torres, legger han til.