Aurelio spilleklar etter landskampavbrekket

Benitez tror Aurelio vil være spilleklar etter landskampavbrekket. Agger oppe og går etter ryggoperasjonen. El Zhar og Aquilani på bedringens vei.

Liverpool Daily Post melder at Fabio Aurelio trolig vil være friskmeldt innen ligaspillet starter opp igjen etter den kommende ukens landskamper. De røde skal ikke i aksjon før de møter Burnley på Anfield lørdag 12.september, og manager Rafael Benitez tror brasilianeren vil være med i troppen til den kampen. Venstrebacken mistet sesongens fire første kamper grunnet en kneskade han pådro seg under lek med barna i hagen hjemme under sommerferien.

- Fabio er tilbake i trening, og spiller nå fotball igjen, bekrefter Benitez.

- Når landskampavbrekket er over tror jeg ikke han vil ha noen problemer lenger, og han vil kunne ta del i normale treningsøkter og bli inkludert i troppen, legger han til.

Agger oppe og går
Benitez opplyser også at Daniel Agger er på beina igjen etter sin ryggoperasjon.

- Daniel Agger går igjen etter ryggoperasjonen, og Nabil El Zhar er også på bedringens vei etter sin kneskade, noe som er veldig positivt, sier manageren.

Fremgang for Aquilani
Benitez er også fornøyd med fremgangen til Alberto Aquilani. Italieneren er som kjent inne i en rehabiliteringsfase etter en ankeloperasjon i mai. Det er imidlertid tvilsomt om midtbanespilleren gjør sin Liverpool-debut tidligere enn oktober måned.

- Alberto blir bedre. Vi snakket om seks til åtte uker, og bare etter noen uker er ankelen hans mye bedre. Men han trenger fortsatt tid.

- Han trener i svømmebassenget og i treningsstudioet, og jobber med fysioterapeutene. Men han jogger ikke ennå. Det er for tidlig å sette en dato for når han kan bli friskmeldt. Det viktige nå er å følge opp fremgangene han gjør. Vi sjekker ham regelmessig, og han gjennomgikk en røntgenundersøkelse i forrige uke som viste at ankelen er mye bedre.

- Vi får bare følge med på utviklingen hans hver dag fremover. Når han omsider får begynne å spille fotball for oss, vil alle se hvilken dyktig spiller han er, avslutter Benitez.

Ønsker du siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil? Prøv denne linken.