Bouzanis på vei ut

Liverpools spillere fortsetter å tape i VM for U20 landslag. Et 3-0 tap mot Costa Rica gjør at Dean Bouzanis høyst sannsynlig kan pakke kofferten førstkommende helg.

Liverpools fem representanter har ennå til gode å få et poeng i VM for U20 i Egypt. England og Martin Kelly har tapt begge kampene så langt, mens Ungarn senere i kveld har mulighet til å styrke sine aksjer med et godt resultat mot Sør-Afrika.

Aller dårligst synes Australia å ligge an, etter at 1-2 mot Tsjekkia ble etterfulgt av 0-3 mot Costa Rica. En nyfrisert Dean Bouzanis var uortodoks, men gjorde totalt sett en grei jobb i en kamp hvor Australia slet med å få til noe spill i det hele tatt. Spesielt etter at man fikk en spiller utvist etter en time og fadesen ble komplett da man slapp inn sitt andre mål på et selvmål åtte minutter før slutt da en av midtstopperne headet over Bouzanis og inn i eget nett, og så fikk ytterligere en i sekken med en tredje scoring på overtid som skulle vært annullert for offside. Alt tyder på at Australia nå må vinne siste kamp for å ha en sjanse, og den spilles førstkommende lørdag mot Brasil som slo Costa Rica 5-0 i første kamp.