Del Bosque benekter forskjellsbehandling

Barcelonas Xavi er skadet og har fått reise hjem fra Bosnia, men Vicente Del Bosque lar ikke Fernando Torres, som også er skadet, dra. Likevel nekter landslagssjefen for forskjellsbehandling.

Spansk presse antyder at skaden til Torres er like ille, om ikke verre, enn den skaden Xavi Hernandez har pådratt seg. På tross av dette har Barcelonas midtbanespiller returnert til sin klubb, mens Torres fortsatt er på landslagsoppdrag. Del Bosque benekter at skaden til Torres er like ille som den Xavi har, og sier at alle spillere behandles likt uavhengig av hvilken klubb de spiller for.

- Vi har diskutert hva som er best, og Xavi og Carles Puyol har forlatt oss. De ville uansett ikke kunne spille mot Bosnia. Jeg bryr meg ikke om en spiller kommer fra Real Madrid, Barcelona eller Fenerbahce. Jeg må behandle alle likt, siteres Del Bosque i AS.

Den spanske landslagssjefen avslører at han har snakket med Rafael Benitez og forsikret ham om at man ikke vil ta noen sjanser med Fernando Torres sin helse.

- Torres er her, og vi tar veldig godt vare på ham. I går ble han igjen på hotellet. Han trente ikke, fordi vi benyttet en bane der det ikke vare båre tilstede. Han ble på hotellet sammen med fysioterapeutene. Rafael Benitez ringte meg, og jeg forsikret ham at vi ville ta godt vare på Torrres akkurat som vi tar godt vare på de andre spillerne.

- Jeg fortalte Benitez at vi vil behandle Torres på akkurat samme måte som han behandles i Liverpool. Dersom gutten er skadefri og ønsker å spille, så vil han spille mot Bosnia. Dersom han har problemer, vil han ikke spille. Så enkelt er det.