Dossena linkes hjem

Andrea Dossena linkes igjen mot en retur til hjemlandet - denne gang til Napoli. Ny ung ungarer linkes. Lee Mason får ikke dømme Premier League-fotball til helgen.

Andrea Dossena har slitt med både form og skader siden han kom fra Udinese for £7 millioner forrige sommer. Han er forbigått i køen om venstrebacksplassen av Emiliano Insúa, og føler at han behøver spilletid, dersom han skal komme seg med i Italia sin VM-tropp til Sør-Afrika VM neste sommer.

- Napoli kommer til å handle nye spillere i januar - og spesielt i den rollen Dossena spiller, sier Dossenas agent Roberto La Flordio i følge SkySports.com.

- Vi får se i januar om det kommer noen muligheter for en retur til Italia. Vi er interesserte, fordi Dossena ønsker å spille VM. Napoli er den klubben som har forhørt seg mest om Andrea, og jeg synes det ville vært den perfekte løsning for han, avslutter agenten.

Dossena var også nær en retur til gamlelandet i sommer, men Juventus valgte heller å gå for Fabio Grosso fra Lyon i den posisjonen.

Ny ung ungarer linkes
Liverpool blir i dag linket til den 20 år gamle venstrevingen Vladimir Koman. Spilleren, som også har ukrainsk pass, er denne sesongen utlånt fra Sampdoria til Bari. Der har han kommet inn og fått spilletid i Baris to foregående Serie A-kamper. Han er selv meget fornøyd med å bli linket til Liverpool.

- Det er en ære for meg dersom nyhetene om Liverpool er sanne. Det er en kjent og gigantisk klubb, men for øyeblikket ønsker jeg å konsentrere meg om å spille fast førstelagsfotball, sier han til Nemzeti Sport.

- Jeg ville ikke reist dit for å sitte på benken. Å komme i førsteelleveren til Liverpool er nok kanskje litt tidlig for meg, og jeg har egentlig ikke tenkt så mye på den muligheten så langt. Jeg ønsker å spille fotball, så kanskje en mindre klubb passer meg bedre nå. Jeg har god tid, ettersom jeg er en ung spiller. I Italia er det vanskelig å komme med på laget som en unggutt, så jeg får se hvordan det går her i Bari, avslutter Koman.

Liverpool har hentet inn flere ungarere de siste årene. Koman er 1989-modell, slik som Krizstián Néméth. Péter Gulácsi og András Simon er født i 1990, mens man også har knyttet seg til spillere født i 1993.

Lee Mason blir fjerdedommer i helgen
Lee Mason og Mike Jones er de to dommerne som ikke får lede noen Premier League-kamp kommende helg. Begge to har vært under kritikk for sine opptredner i forrige ligarunde. Mason, som ga to røde til Liverpool, og Jones som var kampleder når Hull besøkte Turf Moor.

Daily Mail skriver forøvrig at høringen om Philip Degens røde kort er i dag.