Fornøyd debutant

Glen Johnson var glad for å ha gjennomført debuten. Han trives i spillergruppen. Rafael Benítez mener det er positivt for Johnsons utvikling å la ham spille på venstre.

Glen Johnson ble antagelig kjøpt inn for å bekle høyrebacken. Derfor var det noe overraskende å se nyervervelsen spille på motsatt back i debuten mot St. Gallen i går selv om Andrea Dossena og Fabio Aurelio ikke var med. Johnson var likevel en av de mest positive spillerne, og selv var han fornøyd med opptredenen.

- Det var bra å komme utpå der. Det å være med fremover er en av de sterke elementene i spillet mitt, uttaler Johnson ifølge Daily Express.

- Jeg liker å gjøre det når jeg kan. Forhåpentligvis kan det være et av trekkene i spillet mitt denne sesongen.

- Jeg stilte ikke spørsmål ved det å spille venstreback. Det var managerens avgjørelse. Jeg har spilt der tidligere, og gjør meg ingenting. Jeg er sikker på at det kan hjelpe på spillet mitt.

Glen Johnson avslører at han har spilt på venstrebacken på trening de seneste dagene.
- Jeg har trent der de seneste par dagene, og jeg liker det, sier Johnson til liverpoolfc.tv.

Han kunne også ha scoret i debuten, med en avslutning fra like innenfor sekstenmeteren.
- Jeg er svært skuffet over det. Jeg ønsker å score på hver sjanse jeg får. Jeg burde ha gjort det bedre, men det ville seg ikke.

24-åringen har funnet seg godt til rette i spillergruppen.
- Guttene har gjort at jeg har følt meg velkommen fra begynnelsen. Jeg trives utpå der og liker å spille sammen med dem.

Rafael Benítez forklarer hvorfor han valgte å benytte Glen Johnson på venstrebacken.
- Jeg brukte ham på venstre fordi vi har mange høyrebacker, og jeg tror at det å spille på venstre i øyeblikket vil hjelpe ham til å bli en bedre spiller.

- Å spille der vil by på flere vanskeligheter for ham, så han må tenke på spillet. Slik sett blir han bedre. Hvis han spiller på venstre, kan han ikke være med fremover på samme måte som normalt. Han må tenke ove forsvarspillet.

- Vi så at han har gode kvaliteter når han er med fremover, og det vil tilføre laget mye. Jeg synes Glen var god. Han var sterk i forsvar og farlig i angrep.