Gerrard gir seg ikke uten sverdslag

Steven Gerrard har fortsatt håp om å vinne ligaen denne sesongen. Scouseren akter ikke å kaste inn håndkledet før det er teoretisk umulig å gå til topps. O'Neill åpner døren på gløtt for Barry.

Steven Gerrard har på ingen måte gitt opp ligatittelen, og ser nå frem til dagens kamp mot serieleder Manchester United på Old Trafford.

- Så lenge det er mulig å gå til topps, vil vi spillere fortsette å kjempe. Det er det ingen tvil om. Vi kommer ikke å gi opp før det er teoretisk umulig å vinne, lover Liverpool-kapteinen.

- Det er fortsatt kamper igjen å gjøre det på. Manchester United har fortsatt noen vanskelige matcher på programmet, blant annet mot oss i dag, sier han til Liverpoolfc.tv.

- Dersom vi vinner alle våre kamper og United heller ikke går på noen poengtap, er det selvsagt ingenting vi kan gjøre. Vi må bare sørge for at vi puster dem i ryggen, og prøve å redusere forspranget. Dersom de gjør noen feiltrinn, må vi være klare til å slå til.

- En seier i dag vil bety svært mye for vår selvtillit, og det kan kanskje også ha en effekt på dem. Kanskje vil det gi de andre lagene United skal møte tro på at de også kan ta poeng. United har gjort det svært bra i det siste, men er ikke uslåelige.

Gerrard er fullt klar over at Liverpools statistikk på Old Trafford de siste årene er ganske begredelig. Han har likevel stor tro på at han og hans lagkamerater vil levere varene på tidlig ettermiddagstid i dag.

- Old Trafford er et vanskelig sted å spille, da man møter et sterkt lag med gode spillere. Denne gangen betyr kampen enda mer enn den har gjort de siste årene. Klarer vi å ta alle poengene, vil det gi oss håp om at vi kan ta de igjen. Så det er alt å spille for i dag.

- Vi må ha tro på at vi skal klare dette. Det er ikke vits i å gå til en kamp og tro at det beste du kan klare er uavgjort. Det er viktig å være positiv. Vi slo dem på Anfield tidligere i sesongen, og selv om de har hjemmebanefordel denne gangen, er det fortsatt bare en fotballbane. Vi vet vi kan overraske dem om vi spiller opp mot vårt beste.

- Vi har bevist at vi kan slå de beste denne sesongen. Det er viktig. Det er på hjemmebane mot lag vi skulle ha slått komfortabelt vi har feilet. Når lag har kommet til Anfield og spilt defensivt. Vi må lære oss å ta alle poengene selv på dager der vi ikke spiller opp mot vårt beste.

- Det har vært skuffende å spille uavgjort i kamper vi burde ha vunnet, men nå får vi bare konsentrere oss om kampene som kommer. Være positive, og prøve å vinne kampene som gjenstår.

- Jeg ønsker ikke å snakke om andreplass. Jeg ønsker å se optimistisk på det, og snakke om å prøve og ta førsteplassen. Vi ønsker å vinne ligatittelen. Klarer vi ikke det, ønsker vi selvsagt å bli nummer to. Men det er fortsatt mulig å gå til topps, og vi må kjempe for det og gi alt vi har, avslutter Gerrard.

O'Neill kan fortsatt gi slipp på Barry
Martin O'Neill antyder overfor Mirror i dag at han kommer til å gi slipp på Gareth Barry dersom Aston Villa ikke kommer blant de fire beste denne sesongen.

- Gareth har vært her i ti år. Klarer vi ikke å komme blant de fire beste er det ingen som vil stå i veien for ham om han ønsker å flytte på seg. Det som skjedde med Robbie Keane behøver ikke å skje med alle, siteres O'Neill.