Gerrard klar til innsats mot City

Steven Gerrard erklærer seg selv spilleklar mot Man City, og mener han er kvitt lyskeproblemene. Det melder Liverpool Echo. Alt peker nå i retning av at Liverpool-kapteinen slipper operasjon.

Steven Gerrard har spilt bare 70 minutter for Liverpool etter at han ble skadet i Englands VM-kvalifiseringskamp i Ukraina den 10.oktober. Nå rapporteres det fra Melwood at lagkapteinen har respondert godt på den behandlingen han har fått, og det ser dermed ut til at han slipper en operasjon for å få bukt med lyskeproblemene.

Gerrard spilte som kjent andre omgang av Liverpools kamp mot Birmingham forrige mandag.

- Jeg følte meg veldig sliten etter kampen. Jeg var egentlig ikke klar til å komme tilbake så tidlig, da jeg hadde trent veldig lite de tre foregående ukene, forteller scouseren til Echo.

- Det tok meg 2-3 dager å komme til hektene igjen etter kampen. Den siste uka har jeg kjørt mye styrketrening, og jeg føler meg mye bedre nå. Jeg ser frem til helgens kamp. Jeg vil ikke ha noen mentale sperrer i forhold til skaden.

- Jeg har hatt et lyskeproblem som det har tatt tid å bli kvitt, men det virker som injeksjon nummer to gjorde underverker. Så langt ser alt bra ut, og nå tar jeg sikte på å få en god treningsuke frem mot City-kampen.

Gerrard er frustrert over at han ikke har kunnet spillet i en periode der de røde har slitt med å oppnå gode resultater.

- Noen av de verste øyeblikkene i min karriere har vært når jeg har gått skadet og ikke har kunnet hjelpe Liverpool eller England på grunn av dette. Det tøft å måtte stå over kamper som den mot Manchester United eller bortekamper i Champions League. Det er selvsagt lettere når laget vinner og gjør det bra, så slik sett har de siste par ukene vært ekstra frustrerende.

- Men nå har jeg en god følelse. Jeg føler meg mye sterkere enn tidligere, og nå handler det om å komme i kampform igjen. Det er det viktigste akkurat nå, avslutter Gerrard.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.