Gillett sparer skatt

George strukturerer salget av Montreal Canadiens slik at han sparer $55M i skatt. Atlético-kampen ikke på liverpoolfc.tv. Mer info om den nye medlemskapsordningen.

George Gillett kommer til å spare $55 millioner i skatt ved å strukturere salget av Montreal Canadiens på en lur måte. Han selger NHL-klubben og arenanen Bell Centre til familien Molson for cirka $550 millioner Ifølge La Presse kommer ikke en neste cent til å gå til den kanadiske skatteinnkreveren. Gillett vil istedenfor bokføre salgsgevinst i sin hjemstat Wyoming.
- Dette vil frata Quebec og kanadiske skattebetalere $63 millioner kanadiske dollar. Det er lovlig, men personlig tror jeg ikke det er sosialt ansvarlig, sier Michel Nadeu ved Institute for Governance.

Atlético-kampen ikke på liverpoolfc.tv
Liverpoolfc.tv opplyser at preseason-kampen mot Atlético Madrid ikke vil bli sendt direkte på liverpoolfc.tv. Alle de øvrige treningskampene vises direkte, og er tilgjenglig for alle som har e-Season Ticket. LFC TV viser oppgjørene kun i opptak. Vi minner for øvrig om at kampene mot Thailand, Singapore og Atlético Madrid overføres på en av Viasats sportskanaler i Norge. Sjekk vår liste for øvrige tv-sendinger.

For øvrig meldes det at LFC TV nå er gratis tilgjengelig for alle supportere som har Sky-pakken eller XL-pakken hos Virgin Media. LFC TV ble lansert i september 2007, og var tilgjengelig i Setanta Sports-pakken inntil det irske tv-selskapet ble satt under administrasjon i forrige måned. LFC TV er ligger nå gratis ute for en kort periode på Sky Channel 434 og Virgin Media Channel 544.

Mer info om den nye medlemskapsordningen
Liverpool FC lanserte i går sin nye medlemskapsordning All Red. Klubben opplyser at de denne uken vil sende ut fornyelser til både tidligere medlemmer av PTS og den gamle medlemskapsordningen. Supportere som blir belastet direkte med debetkort vil også bli kontaktet. Liverpool minner om at medlemskapet gjelder i 12 måneder, og medlemmer vil kontaktes for fornyelse kort tid før medlemskapet utløper.