Glad for å Gerrard tilbake

Benítez er fornøyd med å ha Gerrard tilbake. Håper kapteinen spiller bra og kan kanskje score vinnermålet mot City. Blir mer laget vi kjenner med spillere tilbake fra skade.

Steven Gerrard ble byttet inn like før pause i 2-2-kampen mot Birmingham, og scoret utligningsmålet fra straffemerket i det 71.minutt. Kapteinen var ikke 100% til å starte den kampen etter å ha slitt med en lyskeskade. Nå går det mot at han spiller fra start mot Manchester City.
- Vi vet at Gerrard alltid er viktig for oss, ikke bare på banen, men også lidenskapen han viser, sier Benítez til Sky Sports.

- Han er et eksempel for alle, så det er en god nyhet for oss.  Forhåpentligvis kan han spille bra og kanskje score vinnermålet.

Benítez har sannsynligvis Daniel Agger, Alberto Aquilani, Glen Johnson, Albert Riera og Yossi Benayoun tilgjengelig.
- Jeg synes vi har hatt noen problemer, men Agger har trent, Gerrard har trent.

- Nå har vi Aurelio, Glen i trening, Riera, Yossi, spillere som ikke var tilgjengelig.

- Det er viktig å ha disse spillerne tilbake fordi vi kan bli mer som det laget vi kjenner. Det er en viktig tid for oss, og det vil være forskjellige spillere å velge mellom. Jeg har tro på at vi kan spille bra og vise vår beste form.

Benítez avslører at det kun er snakk om dager før Torres er tilbake.
- Og vi har Kelly og Torres. Torres er fortsatt ikke skadefri. Han hadde en plan på to eller tre uker. Det har gått cirka ti dager nå, så han fortsetter å følge planen og viser fremgang, men er ennå ikke skadefri. Han blir bedre, men trenger fortsatt noen dager.

Liverpools manager er sikker på at stemningen i laget vil bli enda bedre med noen seirer fremover.
- Vi må vinne for å komme nærmere toppen av tabellen. Vi må fortsette å vinne for å ligge jevnt med City, Aston Villa og Tottenham. Hvis vi kan klare det, vil det gi spillerne selvtillit, sier Benítez ifølge Press Association.

- Hvis vi vinner kamper, og får spillere tilbake fra skade, vil det skape en positiv stemning i klubben. En seier vil være et virkelig løft for oss.

- Vi må holde det gående, spille på vårt beste. Vi er ikke i en god posisjon på tabellen eller i Champions League.

- Vi kan ikke forandre på det som allerede har skjedd. Vi må vinne to eller tre kamper. Da vil holdningen bli totalt annerledes, fansen og spillerne får mer trua.

- Det er normalt mot gode lag vi gjør det best fordi kampene er mer åpne. Vi klarte det mot Manchester United, og vi er ute etter å gjøre det samme mot City.