Hellas til VM

Kyrgiakos spilte 90 minutter da Hellas sikret VM-billett. En omgang for Reina og Babel. 62 minutter for Kuyt. Mot rekordmange røde i VM. Eduardo forlenget med Arsenal.

Hellas tok en sterk 1-0-seier mot Ukraina i Donetsk. Playoff-oppgjørets eneste scoring kom i det 31.minutt, og dermed går grekerne til VM-sluttspillet med 1-0-sammenlagt. Sotirios Kyrgiakos spilte hele kampen, og ble notert i dommerens bok 12 minutter før full tid. Andriy Voronin var ikke tatt med i Ukrainas tropp.

Trekningen av gruppespillet foretas fredag 4.desember. Liverpool satte klubbrekord i 2006 med ti spillere i VM. Alt tyder på at det blir flere denne gang, selv om det fortsatt er lenge til troppene offentliggjøres.

Sveits: Degen

To privatlandskamper sto også på programmet for tre Liverpool-spillere i dag.

Spania kom under 0-1 mot Østerrike på Ernst Happel stadion i Wien, men snudde til 3-1 før de første 45 minuttene var ferdigspilt. Pepe Reina ble byttet inn i pausen til sin 19.landskamp, og Liverpool-keeperen holdt nullen. Spania vant til slutt 5-1.

Nederland og Paraguay spilte målløst i Heerenveen. Dirk Kuyt var i Nederlands startoppstilling, men ble erstattet etter 62 minutter. Ryan Babel kom inn for Liverpool-linkede Eljero Elia ved sidebytte.

Eduardo forlenget med Arsenal
I sist helgs tabloidaviser ble det hevdet at £10M kunne være nok til å hente Arsenals Eduardo til Anfield. Den brasilianskfødte kroaten hadde 18 måneder igjen av sin avtale med "The Gunners" før det i dag ble kjent at han har forlenget kontrakten.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha signert en ny lang kontrakt med klubben, sier Eduardo til arsenal.com.

- Jeg er veldig glad, og jeg håper å bli i Arsenal så lenge jeg kan. Dette er en god periode for meg nå. Jeg føler meg sterk i kroppen og føler meg klar til å spille 90 minutter hver tredje dag om nødvendig.