Kyrgiakos for Hellas

Sotirios Kyrgiakos er i troppen til landskampene mot Sveits og Moldova. Degen, Dossena og N'Gog utelatt. Dalla Valle har takket nei til landslagsspill. Mavinga for Frankrike U19.

Sotirios Kyrgiakos er tatt ut i troppen til de to kommende VM-kvalifiseringskampene for Hellas. Lørdag venter Sveits i Basel, før grekerne møter Moldova i Chisinau onsdag 9.september.

Philipp Degen var tilbake på det sveitsiske landslaget for første gang på over et år i forrige måneds privatlandskamp mot Italia. Denne gang er høyrebacken ikke blant Ottmar Hitzfelds utvalgte til møtene med Hellas og Latvia. Spillefri blir det også for Andrea Dossena. 27-åringen står ikke på Italias liste over spillere til VM-kvalifiseringskampene mot Georgia og Bulgaria.

Utlånte Nikolay Mihaylov er derimot i Bulgarias A-landslagtropp til oppgjørene mot Montenegro og Italia.

David N'Gog er utelatt fra Frankrikes U21-tropp til EM-kvalifiseringskampene borte mot Slovenia og hjemme mot Ukraina.

Krisztian Nemeth og Andras Simon, som debuterte for henholdsvis AEK Athen og Cordoba i helgen, er tatt ut på det ungarske U20-landslaget til treningskamper mot Lompard Papa og deres forrige klubb MTK Budapest.

Ifølge karjalainen.fi har Lauri Dalla Valle takket nei til å spille for det finske U21-landslaget i EM-kvalifiseringskampene mot Nederland og Polen for å konsentrere seg om sin Liverpool-karriere.
- Han ønsker å vise sine ferdigheter, og han har styrt klar av landslagoppdrag inntil videre. Jeg har ikke vært i dialog med ham. Jeg kjenner ikke bakgrunnen, men det er beslutningen han har tatt, uttalte U21-landslagtrener Markku Kanerva i forrige uke.

Chris Mavinga er i Frankrikes U19-tropp til Sendaï Cup som arrangeres i Japan. Frankrike åpner mot vertsnasjonen 9.september. Tre dager senere venter Sør-Korea, mens Brasil er motstander 13.september.