LFC bekrefter Parrys avgang

Liverpool FC bekrefter at Rick Parry forlater klubben ved sesongslutt. Uttalelser fra Hicks, Gillett og Parry. - Det har vært et privilegium, sier Parry. Starter jakten på ny daglig leder.

Liverpool FC bekrefter at daglig leder Rick Parry forlater klubben ved sesongslutt. Parry kommer til å bli i Liverpool frem til slutten av inneværende sesong for å få en myk overgangsperiode.

Parry er revisor av yrke, og kom til de røde fra Premier League i 1997. Under hans ledelse ble klubbens høydepunkt Champions League-triumfen i 2005.
- Ricks forpliktelser overfor Liverpool Football Club er illustrert ved hans ønske om å sikre at denne overgangsperioden bli håndtert effektivt. Vi er takknemlige overfor ham for hans hjelp. Han vil alltid være en venn av denne fotballklubben, uttaler deleier Tom Hicks.

- Jeg vil gjerne takke Rick for hans betydelige tjenester for denne klubben og hjelpen han har gitt oss siden vi kom til Liverpool. Han har vært en vesentlig del av klubbens suksess det siste tiåret, og slutter med våre beste ønsker for fremtiden, kommenterer deleier George Gillet.

Og Rick Parry uttrykker at det har vært et privilegium å jobbe for Liverpool FC.
- Jeg har hatt 12 svært spennende år i Liverpool, og jeg er veldig stolt av hva som har blitt oppnådd av klubben i denne perioden. Seieren i Madrid var en flott påminnelse om mange høydepunkter vi har opplevd, og føyes inn i rekken av øyeblikk som gjør Liverpool og dens fantastiske supportere så spesielle.
  
- Det har vært et privilegium å tjene denne klubben, og som en livslang supporter ønsker jeg eierne, Rafa, spillerne og den fantastiske staben alt det beste for fremtiden. Jeg vil gå av etter sesongslutt med viten om at klubben fortsatt er sterk og har en supportergruppe som fortjener å lykkes i alt Liverpool gjør.
  
Styret vil nå begynne jakten på en ny chief executive, og Liverpool Fc vil oppdatere supporterne og andre interessenter når det er passende.