Liverpool-spillere i flydrama

Fire av Liverpools største stjerner var ombord i et fly som fikk en ekstra tøff landing på flyplassen i Madrid lørdag kveld. Flere av passasjerene måtte behandles for sjokkskader etter landingen.

Fernando Torres, Jose Reina, Albert Riera og Javier Mascherano var ombord i flyet som fikk et røft møte med bakken på Barajas-flyplassen i Madrid lørdag kveld. På samme fly var også hele laget til Atletico Madrid.

Liverpools spanske trio reiste til Spania i forbindelse med privatlandskampen mot Makedonia på onsdag. Fernando Torres pådro seg en ankelskade i treningskampen mot Atletico Madrid, men var i god nok forforfatning til å reise på landskamp. Javier Mascherano skal spille for Argentina mot Russland i Moskva på onsdag, og var trolig på flyet som en del av reisen dit.

Flyet med de fire Liverpool-spillere ombord måtte avbryte første landingsforsøk. På andre forsøk landet det, men landingen var meget røff og flyet spratt ukontrollert bortover rullebanen.

Ingen av spillerne fra Liverpool eller Atletico Madrid ble skadet i landingen, men mange passasjerer måtte behandles for sjokk, og flere gråt åpenlyst.