Lovord om prins Faisal

Ifølge sjefen i det saudiarabske fotballforbundet vil Liverpool kunne hente spillere i verdensklasse dersom prins Faisal blir eier i klubben. Rapport: Enighet om portugisisk stortalent.

Saudi-Arabias prins Faisal sies å være interessert i kjøp av alt fra null til hele Gilletts eierandel i Liverpool FC. Dr Hafez Al-Medlej, som er sjef i det saudiarabiske fotballforbundet og en god venn av pinsen, hevder prinsen vil gi klubben et stort løft om han kommer inn på eiersiden.

- De vil dra nytte av de pengene som han vil sprøyte inn i klubben. Det vil hjelpe dem til å hente spillere i verdensklasse. De har Fernando Torres og Steven Gerrard. Hvis de henter inn ytterligere to, vil de være store favoritter til å vinne ligaen, eller Champions League, bemerker Al-Medlej.

- Han er en fyr med idrettsmentalitet, er lidenskaplig opptatt av fotball og han lykkes i business.

- I Saudi-Arabia har han etablert et selskap som heter F6, og det er vellykket. Han vil bli av stor verdi for klubben.

Flere klubber har etter hver fått utenlandske eiere. Al-Medlej ser ikke problemet.
- Det ble ingen skade gjort da Manchester United ble tatt over av amerikanere. Så hvorfor ikke? Dersom forretningsmenn kommer, sprøyter inn penger og overlater fotballavgjørelser til fotballfolket, så er det intet problem.

- De ønsker bare suksess. Lidenskapen ligger der. I Saudi-Arabia må du ha lidenskap for klubben.

Rapport: Enighet om portugisisk stortalent
Det portugisiske nettstedet netmadeira.com skriver at Benfica har blitt enig med Liverpool om en overgangssum på 300000 euro for stortalentet Toni Brito Sa. Spilleren fylte 16 år 15.september, og var på prøvespill i Chelsea da Phil Scolari var manager i London-klubben. Brito er født i Guinea, og ses på som en av Portugals mest spennende talenter. Den observante leser har kanskje lagt merke til at spilleren Tony Silva har gjort to innhopp for Liverpool U18 denne sesongen, og sannsynligvis er han identisk med nettopp Toni Brito Silva Sa. Ingen av klubbene har bekreftet overgangen.