Lucas begynner å bli varm i trøya

Lucas Leiva håper han gradvis er i ferd med å vinne supporternes tillit, etter å ha spilt en god kamp på Old Trafford. Tilreisende røde gjorde noe så uvanlig som å synge brasilianerens navn.

- Jeg mener jeg blir bedre, og får mer selvtillit for hver dag som går. Laget spiller også bra, noe som hjelper meg. Alle er i form, og det er til stor hjelp for meg, sier 22-åringen til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tenker ikke så mye på hva folk sier om meg. Jeg må konsentrere meg om laget. Rafa viser meg alltid stor tillit. Jeg vet at det er en del folk som ikke stoler på meg, men jeg vil prøve å vise dem mine kvaliteter, og jeg mener jeg har begynt å gjøre det, legger han til.

- Du får mer selvtillit når du får spille i flere kamper på rad. Da finner du rytmen. Det er vanskeligere når du bare får spille en kamp eller to i måneden. Jeg må jobbe hardt, og prøve å bli bedre for hver dag som går, og så spille opp mot mitt beste når jeg får sjansen.

Lucas hadde Javier Mascherano som midtbanepartner på lørdag, ettersom Xabi Alonso var ute med skade. Brasilianeren berømmer begge de to midtbanekollegene for hvordan de har hjulpet ham når han har vært langt nede.

- De hjelper meg mye. Javier er min romkamerat, så vi snakker alltid sammen. Han og Xabi Alonso har mye rutine, og har vunnet mange titler allerede. Jeg prøver å bli bedre sammen med dem og Steven Gerrard, som også hjelper meg mye. De forteller at jeg må ha tro på egne ferdigheter.

Lucas er ellers veldig opprømt etter den flotte seieren over Manchester United.

- Alle i Brasil vet hvor store disse kampene mot Manchester United er, og jeg vet at familien min vil være stolte over det jeg utrettet.

Midtbanespilleren har på ingen måte gitt opp håpet om å vinne ligaen.

- Stemningen i troppen er meget god etter at vi slo United. Vi har slått United to ganger og Chelsea to ganger denne sesongen. Dermed jakter vi fortsatt ligatittelen. Vi vet det blir vanskelig å gå til topps, men det er ikke umulig. Vi må kjempe videre.

- Det er fire poeng opp til serielederen. Vi må vinne våre kamper, men det har United også en tendens til å gjøre. Men helgens resultat og resultatet mot Real Madrid har gitt oss mye selvtillit.