Mancini benekter kontakt

På grunn av det store presset fra media på Rafael Benítez etter de rødes siste marerittsmåned, har pressen spekulert i mulige arvtakere. Roberto Mancini benekter at han har blitt kontaktet.

Det som kan krype og gå av fotballeksperter har den siste tiden uttalt seg om situasjonen i Liverpool FC, og etter seks tap på de syv siste er det mange av dem som spekulerer i at Rafael Benítez kan komme til å miste jobben - selv om de mer troverdige sier at eierne forstår situasjonen og at det er ute av Rafas kontroll, med alle skadeproblemene om dagen.

En mann som har blitt nevnt mye i den forbindelse av Roberto Mancini. Den tidligere Fiorentina, Lazio og Inter-manageren forlot jobben som hovedtrener i Inter i 2008 - da Liverpool sendte Inter ut av Champions League. Siden den gang har han vært arbeidsløs, og hver gang en klubb er inne i en dårlig periode, er han av navnene som blir nevnt. Selv benekter han at noen har kontaktet han angående jobbtilbud.

- Kontakt med Real Madrid eller Liverpool? For øyeblikket har det ikke vært noe som helst, sier Mancini til Radio Rai.

- Det er klart at når det er prat om trenere i klubber om sliter, så blir det rykter om managere som er tilgjengelig. Vi får se. Skulle et tilbud komme så vil vi evaluere det, avslutter Sampdoria-legenden.