McGee avga forklaring

Steven Gerrard skal i politiavhør fortalt at han opptrådte i selvforsvar. Bilder fra barepisoden lagt ut på Liverpool Echos nettside. Mannix utestengt i ti måneder. Partridge til MK Dons.

Ifølge Liverpool Daily Post har Steven Gerrard fortalt i politiavhør at han handlet i selvforsvar da det oppsto en krangel med Marcus McGee på utestedet Lounge Bar i Southport 29.desember.

Bilder fra overvåkningskameraet ble avspilt for juryen i går, og et videoopptak fra hendelsen er nå lagt ut i nyhetssaken fra Liverpool Echo som vi presenterte i går.

I dag ble de første vitneavhørene i rettssaken avholdt. Marcus McGee hevder at Steven Gerrard slo først, og ta han ble slått tre ganger. Hele forklaringen kan leses her.

Mannix utestengt i 10 måneder
Den tidligere reservelagsspilleren David Mannix er utestengt fra all fotball i 10 måneder og ilagt ei bot på £4000 for å veddet på tap i kampen Accrington Stanley-Bury (3.mai 2008) mens han selv spilte for hjemmelaget. Også tre andre Accrington-spillere er dømt i saken. I tillegg skal den tidligere Liverpool-junioren Peter Cavanagh få sin sak opp senere. Bury vant kampen 2-0, og det var unormalt høye innsatser på Bury-seier som ga mistanke om kampfiksing.

Partridge til MK Dons
Richie Partridge ble frigitt av Chester etter sesongslutt, men nå har kantspilleren skrevet under på en ettårskontrakt med MK Dons.