Mer usikkerhet om Skrtel sin skade

Martin Skrtel har store smerter, og har bestilt seg en ansiktsmaske. Uttalelser kan tyde på at han er ute noen uker. Utlånte Mikel San Jose presentert i Bilbao.

Det store spørsmålet foran morgendagens møte med fysisk robuste Stoke City er hvem Rafael Benítez kan bruke i midtforsvaret. Daniel Agger er ryggskadet og fremdeles ute noen uker, mens Martin Skrtel og Jamie Carragher gikk i samme duell og skadet seg i åpningskampen mot Tottenham. Det har blitt hevdet at Skrtel er ute i to uker, mens Benítez holder døren åpen for at slovaken kan starte i morgen kveld.

Det er vertfall ingen tvil om at det er en kamp hvor duellstyrke blir livsviktig, og med kun urutinerte Daniel Ayala og Martin Kelly som alternativ sammen med Carragher, håper alle røde at slovaken klarer bite i seg smertene og spille i morgen. Hovedpersonen selv har vondt, og sier han vil skaffe seg en ansiktsmaske.

- Jeg føler meg bedre i dag. Jeg møtte noen spesialister, og de fortalte meg at det ikke var brukket. Jeg må innrømme at det er veldig vondt, og har allerede vært i kontakt med et firma for å få en spesialmaske, skriver Skrtel til sin egen hjemmeside.

Noe som kan tyde på at morgendagens kamp kommer for tidlig, er uttalelsen hans på spørsmål fra slovakiske supportere om han er i stand til å spille landslagskampen mot erkerival Tsjekkia 5. september.

- Jeg vet virkelig ikke. Jeg ønsker det selfølgelig, men det kommer an på hva legene sier om skaden.


San Jose presentert
Mikel San Jose er denne sesongen utlånt til Athletic Bilbao - og i dag ble han presentert i den baskiske byen. Dersom utlånet er velykket, har Bilbao en opsjon på kjøp av forsvarsspilleren.

- Det er en veldig stor dag, og jeg er veldig glad for å komme tilbake hit. Jeg håper alt går bra, og jeg gleder meg til å starte i ettermiddag. Jeg har blitt mer voksen som person etter oppholdet i England. Jeg har opplevd en annen kultur, og lært meg å takle intensiteten og aggresiviteten på fotballbanen, sier San Jose i følge Marca.