N'Gog håper på mer spilletid

David N'Gog får stadig en og annen sjansen til å vise seg frem på førstelaget. Nå håper han å slippe til i sesongens tre siste kamper også.

- Dersom jeg kan hjelpe laget på en eller annen måte, vil jeg være lykkelig. Vi har noen store kamper foran oss, så jeg må jobbe for å bli involvert i dem, sier den unge franskmannen til Liverpool Echo.

- På dette stadiet av sesongen behøver manageren hele sin tropp, så vi må være rede. Hver gang jeg har fått spille, har jeg virkelig satt pris på det. Jeg har gjort to mål i ligaen, noe som gir meg selvtillit med tanke på resten av sesongen, legger han til.

- Det er virkelig fint å være involvert med laget når det går så bra som nå, og jeg vil alltid gjøre mitt beste for laget og klubben. Dersom manageren gir meg spilletid, enten fra start eller som innbytter, vil jeg gi alt.

- Det er viktig å være klar når man får sjansen, og dersom jeg sitter på benken og manageren ønsker at jeg skal entre banen, håper jeg at jeg kan hjelpe laget, sier 20-åringen.

N'Gog tror også det faktum at han trener sammen med Fernando Torres til daglig kan bidra til at han blir en bedre spiller.

- Jeg er heldig som får jobbe sammen med en spiller som Fernando Torres. Han går foran som et flott eksempel for meg, og jeg håper å lære fra ham. Jeg ønsker å bli bedre ved å jobbe hardt på trening hver dag, og ved å se hva Fernando gjør håper jeg å lære enda mer.

Rafael Benitez legger ikke skjul på at han er fornøyd med innsatsen til den unge franskmannen.

- Dersom han er lærevillig og har gode spillere rundt seg kan han selvsagt lære mye av dem. Fra karer som Fernando, Dirk Kuyt og Steven Gerrard. Det er viktig for Davids utvikling.