Ngog jobber for å bli en toppspiss

N'Gog har spilt mer enn forventet. Han er ivrig etetr å lære av Torres, men ser ikke på seg som en erstatter for spanjolen. Må jobbe med fysikken. Full tillit til Benítez.

David N'Gog har i flere kamper fått i oppgave å spille ensom spiss i Fernando Torres' skadefravær. 20-åringen har scoret fem mål på 13 kamper denne sesongen.
- Jeg har startet mer enn jeg forventet denne sesongen. Jeg er mye mer involvert med laget, uttaler N'Gog til lokalpressen på Merseyside.

- Jeg vet at tiden er på min side. Jeg er fremdeles ung. Vi har mange toppspillere. Jeg vet at jeg må være tålmodig, men jeg har selvtillit til å fortsette å jobbe hver dag på trening. Når treneren ber meg om å spille, kan jeg gjøre mitt bete.

- Jeg er fornøyd med å ha scoret noen mål, og det er hyggelig at noen av dem er vinnermål.

David N'Gog er glad for å ha en klassespiller som Fernando Torres i klubben, og franskmannen innrømmer at han er ivrig etter å lære av 25-åringen.
- Torres er en av de beste spissene i verden. Jeg ser på ham på trening. Han er et godt eksempel, en stor person og en stor person. Men jeg forsøker å spille mitt eget spill, sier N'Gog til Liverpool Daily Post.

- Noen ganger stiller jeg ham spørsmål. Han har erfaring fra Premier League, og det er bra for meg å ha en slik lagkamerat.

- Jeg ønsker å bli en toppspiss. Det er bra å ha et eksempel som Torres foran meg.

- Jeg tenker ikke på det faktum at jeg har erstattet Torres. Jeg spiller bare mitt spill uten et slikt press. Jeg prøver å fokusere på hva jeg skal gjøre.

- Jeg kan ikke stenge det ute av hodet mitt Jeg vet folk snakker om det, men jeg kan ikke tenke på det.

- Alle som kommer til Liverpool vet at det vil være press. Vi vet hva folk forventer av oss. Det er derfor jeg forsøker å jobbe hardt på hver treningsøkt og forsøke å gjøre mitt beste i hver kamp.

- Jeg har tro på mine kvaliteter. Jeg vet at jeg kan gi mer til laget. Treneren har gitt meg en sjanse og jeg forsøker å få det meste ut av det.

- Det kommer til å bli en lang sesong. Forhåpentligvis kan vi spille mange kamper. Hver spiller må være klar til å bli involvert, og det er hva jeg forsøker å gjøre når manageren gir meg sjansen. Jeg forsøker å nyte spillet og score mål for å vinne.

- Jeg er sikker på at jeg besitter kvalitet til å bli mer fysisk. Jeg må være mer stabil der, det kan hjelpe meg til å bli bedre i Premier League.

- Målet mot Manchester United var mitt beste øyeblikk etter at jeg kom hit. Å score mot United, når du vet hvor viktig det er for klubben, fansen og meg selv også, er det bra.

- Manageren gir meg tillit. Det er min jobb å gjøre mitt beste og gi alt for laget. Som spiller vet du hva manageren forventer av oss. Når du er spiss, vet du at du kommer til å misbruke målsjanser. Du bekymrer deg ikke for det. Det er en del av livet til en spiss. Du vet at du få enda en sjanse, og du håer å score.

Det har vært mange skuffende resultater i høst, men N'Gog har full tillit til Rafael Benítez.
- Rafa er en god person. Han er den rette for klubben. Han har gjort en god jobb her. Jeg tror alle vet det, han er en stor manager. Når du er ung og jobber sammen med en manager som gjør deg bedre hver dag, er det bra.

- Vi har tre kamper på rad uten baklengs. Det betyr at vi forbedrer oss. Det er viktig for selvtilliten at vi vinner. Supporterne som går på Anfield fortjener seieren fordi de alltid støtter oss. Det er viktig at vi gir dem den.