Preseason ble avgjørende for Hammill

Adam Hammill avslører at manglende tillit fra Rafael Benitez under preseason ble avgjørende for at han valgte å forlate Liverpool. Luis Garcia skifter beite i Spania.

Adam Hammill går trolig rett inn i Barnsleys startoppstilling til kveldens ligacupkamp mot Lincoln City på Sincil Bank. Til Yorkshire Post forteller han at det faktum at han ikke fikk spilletid for førstelaget under preseason var helt avgjørende for at han valgte å takke ja til en treårskontrakt i Barnsley.

- Jeg har vært i Liverpool siden jeg var 14 år, men i løpet av sommeren bestemte jeg meg for at dersom jeg ikke fikk sjansen på førstelaget under preseason, så var tiden inne for å flytte på seg, sier 21-åringen.

- Det ville ikke kostet meg en kalori å bli i klubben, men hvor er ambisjonene i et slikt valg? Jeg ønsket meg bort for å bevise at jeg duger som fotballspiller i en klubb som virkelig ønsker mine tjenester, legger han til.

Luis Garcia til Racing Santander
Den spanske storavisen AS melder at tidligere Liverpool-spiller Luis Garcia har forlatt Atletico Madrid til fordel for Racing Santander. 31-åringen som vant Champions League med Liverpool i 2005 skal ha skrevet under en toårskontrakt med Racing Santander.