Real vurderer De Rossi

Echo melder at Liverpools sjanser til å beholde Xabi Alonso har økt etter at Real Madrid har kastet sine øyne på den italienske landslagsspilleren Daniele De Rossi. Finnan benekter flytteplaner.

Real Madrid blir bare mer og mer oppgitt over Liverpools steile holdning til et salg av Xabi Alonso. Rafael Benitez har gjentatte ganger sagt at 27-åringen ikke er til salgs, mens Real har brukt alle midler og kjørt en bevisst propagandakampanje i spansk presse for å lure til seg playmakeren.

I dag melder kilder i Spania at Real nå er meget frustrert over Liverpools manglende vilje til å selge, og det indikeres at den spanske storklubben nå har gått lei av å vente på at Benitez skal fire på kravene.

Real skal derfor vurdere andre muligheter, og skal stå klare til å prøve seg med et bud på Romas midtbanespiller Daniele De Rossi.

På Anfield føler man at man er best tjent med å beholde Alonso om ikke Real kommer med et utrolig høyt bud.

Finnan benekter flytteplaner
Tidligere Liverpool-back Steve Finnan benekter at han er på vei bort fra den spanske klubben Espanyol. I Spania har pressen meldt at en rekke engelske klubber jakter høyrebacken, og det påstås at Espanyol har åpnet for bud på spilleren.

Finnan har ett år igjen av sin kontrakt med Espanyol etter overgangen fra Liverpool i fjor sommer. 33-åringen ønsker å fullføre kontrakten, ifølge hans agent Salif Rubie.

- Jeg har snakket med Espanyol-direktør Pedro Tomaz, og fortalt ham at Steve ser frem til å begynne treningen igjen neste mandag, uttaler Rubie til skysports.com.

- Steve ser frem til å spille først kamp på Espanyols nye stadion, mot hans gamle klubb Liverpool i august.

- Han hadde en frustrerende sesong i fjor, men i løpet av sommeren har han blitt helt skadefri, og nå er han frisk og opplagt, og ser frem til den kommende sesongen.