Rettssaken i gang

Gerrard mistet roen og viste stil som en profesjonell bokser, hevder aktor. Hans medtiltalte har erklært seg skyldig. Carragher med hilsen fra Gerrard til fansen i Asia.

Steven Gerrard er tiltalt for håndgemeng på et utested i Southport 29.desember. I dag ble det klart at 29-åringen blir stilt for retten alene ettersom hans seks medtiltalte erklærte seg skyldig i Liverpool Crown Court.

Gerrard blir beskyldt for å ha vært involvert i en hendelse der Marcus McGhee pådro seg flere mindre skader -  kutt i hodet, blått øye og en utslått tann. De øvrige seks får sine dommer 7.august.

Aktor hevder at Steven Gerrard mistet roen og oppviste stil som en profesjonell bokser på utestedet Lounge Bar i Southport 29.desember.

Les hele referatet fra dagens høring på nettsiden til Liverpool Echo.

Carragher med hilsen fra Gerrard
Steven Gerrard er opptatt med rettsaken, og derfor ikke med Liverpool til kampene mot Thailand og Singapore. Han har bedt Jamie Carragher om å overrekke en hilsen til fansen i Asia.
- Akkurat som meg så har Stevie vært her tidligere og virkelig nytt tiden i Thailand. Han er skuffet over ikke å være her, uttaler Craragher ifølge Liverpool Echo.

- Men vi alle forstår hvorfor. Det er bare en av disse tingene.

- Jeg er sikker på at han vil jobbe med formen hjemme. Når vi kommer tilbake fra denne reisen, vil han være klar for den nye sesongen.