Schalke viser interesse for Voronin

Både engelske og tysker medier melder at Andriy Voronin ikke ønsker å fortsette karrieren i Hertha Berlin ut over inneværende sesong. Schalke 04 skal nå være aktuell som ny arbeidsgiver.

Tabloidavisen Daily Mail melder at Voronin begynner å bli rastløs i Berlin, og skal ikke ønske å spille mer for Hertha ut over denne sesongen. Både Daily Mail og tyske Bild melder at Schalke nå har kastet seg inn i jakten på den utlånte angriperen som har kontrakt med Liverpool til sommeren 2011.

Bild skriver at Schalke vil strekke seg langt for å sikre seg Voronin til sommeren. 29-åringen skal ifølge avisen ha meddelt Liverpool at han forlater Berlin etter sesongslutt.

Ukrainerens rådgiver, Andrey Golowasch, er imidlertid ikke like kategorisk:

- Frem til slutten av januar vil Hertha være de vi snakker med angående en permanent overgang fra Liverpool. Det har vi blitt enig med klubben om. Men det finnes tilbud fra andre klubber. Vi vet om interessen fra Schalke 04, men Berlin har førsteprioritet, siteres han av Bild.

Bild skriver imidlertid at faktum er at Hertha må kvitte seg med en av spissene Marko Pantelic og Andriy Voronin av finansielle årsaker. Det kan godt blir Voronin som ofres for å slanke lønnsbudsjettet i Berlin-klubben. Ukraineren har gjort tre mål på 13 Bundesligakamper denne sesongen, og har også vært nest sist på ballen i forbindelse med tre scoringer. Bild trekker frem at Voronin kan være den som Hertha kvitter seg med grunnet disiplinære årsaker. Blant annet skal 29-åringen ha kommet 32 minutter for sent til den første treningen etter vinterpausen.