Skrøt av Ryan Babel

Manager Rafael Benitez skrøt av nederlenderen Ryan Babel i Bangkok. Ryan blir en hit, tror Rafa. Napoli ute etter Andrea Dossena? Glen Johnson snart tilbake.

Rafa tror på menig Ryan

Rafael Benitez fikk mange slags spørsmål på pressekonferansen i Bangkok i formiddag. Ett spørsmål svarte han ikke på, nemlig det om han ønsker at Tom Hicks og George Gillett selger deres ishockeylag så Rafa får mer penger å handle for.

Men da han fikk spørsmål om nederlenderen Ryan Babel, som satt ved Rafas side, snakket spanjolen mer enngjerne, ifølge liverpoolfc.tv.

- Nederlenderen kan bli en hit denne sesongen. Han har jobbet hardt så langt denne sesongen og var i god form da vi begynte treningen. Har du den mentaliteten som Ryan har, så vil du alltid utvikle deg som fotballspiller og bli bedre og bedre, sa Rafael Benitez. Dette må være ros som varmer for nederlenderen, som har vært mye inn og ut av Liverpool-laget det siste året.

Det var ventet at Ryan Babel var en av Liverpool-spillerne som kunne være aktuell for et salg, men nå virker det som Rafa er villig til å satse på den nederlandske landslagsvingen.

Liverpoolfc.tv forteller om kjempestemning og mye ståhei under Liverpools ankomst til den thailandske hovedstaden.

Dossena til Napoli?
Andrea Dossena kan være et transfermål for den italienske Serie A-klubben Napoli. Andreas agent, Roberto Laflorio, bekrefter interessen overfor Radio Marte.

- Napoli liker spilleren, men jeg vet ikke om Liverpool er interessert i å selge ham. Jeg har fortalt Napoli at de må snakke med klubben først. Andrea sier han vil diskutere saken med familien dersom det skulle komme et tilbud fra Napoli, sier Laflorio til radiostasjonen.

Liten skade
På pressekonferansen i Bangkok gjentok Rafael Benitez at Glen Johnson kun har en liten skade i akillessenen.

- Årsaken til at han ikke spilte mot Rapid Wien var at vi ikke ville risikere noe på nåværende tidspunkt av sesongen. Han er nok tilbake snart, sier Benitez.