Skrtel klar for ny titteljakt

Martin Skrtel tror at Liverpools argeste konkurrenter om ligatrofeet vil hete Man Utd og Chelsea også denne sesongen. Men han avskriver heller ikke Arsenal og Man City i tetbildet.

Midtstopper Skrtel synes å rekke søndagens ligaåpning på White Hart Lane, etter at han i går kom helskinnet igjennom en treningskamp mot Oldhams reservelag på akademiet. Slovaken tror det kun er små forandringer som kreves før de røde kan hente hjem sin lenge etterlengtede Premier League-tittel.

- I fjor slo vi Manchester United hjemme og borte, og vi slo Chelsea hjemme og borte. Mot Arsenal spilte vi uavgjort i begge ligakampene. Dersom ligaen hadde blitt avgjort kun mellom disse fire lagene, ville vi ha vært mestere. Problemet var at vi avga for mange poeng mot andre lag, som Stoke hjemme og borte, og West Ham og Hull på Anfield, uttaler midtstopperen til LFC Magazine.

- Denne sesongen må vi prøve å gjøre noe med dette. Kun små detaljer må endres. Dersom vi kan fortsette å beseire topplagene, vil vi være enda bedre denne sesongen, legger han til.

Skrtel tror "de fire store" igjen vil gjøre opp om tittelen, men ser ikke bort i fra at Manchester City også vil ha et ord med i laget.

- Jeg tror ikke det blir store endringer i tetbildet fra i fjor. Manchester United vil være store favoritter igjen, og Chelsea vil også henge med i toppen. Arsenal vil også være utfordrere. Kanskje klarer også Manchester City å bli tittelutfordrere. De har hentet mange toppspillere til klubben. Vi får vente og se om det vil fungere for dem.