Skrtel lærer av Carragher

Martin Skrtel mener at fansen ennå ikke har sett det beste av ham. Han studerer Jamie Carragher for å bli bedre. Real senket bud på Alonso. Hyypiä debuterte. St.Gallen åpnet med seier.

Martin Skrtel er allerede etablert blant Premier Leagues beste forsvarspillere i en alder av kun 24 år. Det er tre år yngre enn midtstopperne Manchester United og Chelsea vanligvis bruker i startelleveren. Slovaken tror fremdeles han er et stykke unna toppen.
- Jeg håper at jeg ennå kan forbedre meg mye. Jeg er 24, og det samme er Daniel Agger. Det er fortsatt ungt for en midtstopper, sier Skrtel til liverpoolfc.tv.

- Hver dag på trening kan jeg lære av spillere som Carragher. Hver dag ser jeg på Daniel, Carragher og i fjor Sami. Det hjelper meg i jobben.

- Det er veldig viktig og veldig bra for oss. I fremtiden kan vi forhåpentligvis få det som vi lærer hver dag frem i kamper.

Skrtel mener at den harde konkurransen om plassene i midtforsvaret gir spillerne ekstra grunn til å prestere.
- Jeg har ikke kjempet bare med Daniel, men også med Jamie og i fjor med Sami. Jeg prøver å spille bra og hjelpe laget mitt hver gang jeg får en sjanse. Men alle fire av oss gjør det. Du må spille for laget.

- Alle ønsker å spille. Når du ikke gjør det, venter du på din sjanse. Du må vise at du er en god spiller.

Real Madrid senket bud på Alonso
Real Madrid la visstnok inn et bud på £23M på Alonso i forrige uke, men det ble avvist. Ifølge sportsavisen Marca svarte den spanske hovedstadsklubben med å legge inn et nytt bud som var £3M lavere i mangel på respons fra Liverpool. Det ble selvsagt også avvist.

Hyypiä debuterte
Sami Hyypiä debuterte for Bayer Leverkusen da den tyske Bundesligaklubben vant Zayton Cup etter 1-0 mot Galatasaray. Finnen kom inn da det gjensto fem minutter av kampen. Milan Baros ble byttet inn for tyrkerne.

St. Gallen åpnet med seier
Liverpool møter St.Gallen i sin første treningskamp under pre-season til onsdag. Den sveitsiske klubben gjorde oppholdet i Challenge League kortest mulig og er nå tilbake i toppdivisjonen. De satser stort sett på samme mannskap som i fjor, men har hentet Fabian Frei fra Basel og Mario Frick fra Siena. I helgen sesongåpnet St.Gallen i serien med å vinne 2-0 hjemme mot Basel.